placeholder for flash movie
Ahad, 23 Juli 2017   English | Indonesia
:: Tepas Sakolébat Garut Visi Misi



Visi sarta Misi
Pamaréntah Kabupatén/ Bupati Garut

VISI


Ngawujudna Kabupatén Garut anu Mandiri dina Ékonomi, Adil dina Budaya ogé Démokratis dina Pulitik kalayan dumasar Rido Alloh SWT


MISI

  1. Ngawangun kualitas sumber daya manusia anu dumasarna tina niléy agama, sosial, jeung budaya saluyu kaarifan lokal;
  2. Mekarkeun ékonomi karahayatan berbasis agrobisnis jeung pariwisata direjengan ku  pamekaran budaya lokal;
  3. Ngaronjatkeun tata kelola pamaréntahan daérah anu hadé tur beresih.;
  4. Ngaronjatkeun kuantitas jeung kualitas infrastruktur wewengkon saluyu jeung daya dukung ogé fungsi ruang; 



 
   
;

 


Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Navigasi
July 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stats Situs
IP Address : 54.162.139.217
Tautan Pilihan
spacer