placeholder for flash movie
Ahad, 24 September 2017   English | Indonesia
:: Tepas Sakolébat Garut Visi Misi



Visi sarta Misi
Pamaréntah Kabupatén/ Bupati Garut

VISI


Ngawujudna Kabupatén Garut anu Mandiri dina Ékonomi, Adil dina Budaya ogé Démokratis dina Pulitik kalayan dumasar Rido Alloh SWT


MISI

  1. Ngawangun kualitas sumber daya manusia anu dumasarna tina niléy agama, sosial, jeung budaya saluyu kaarifan lokal;
  2. Mekarkeun ékonomi karahayatan berbasis agrobisnis jeung pariwisata direjengan ku  pamekaran budaya lokal;
  3. Ngaronjatkeun tata kelola pamaréntahan daérah anu hadé tur beresih.;
  4. Ngaronjatkeun kuantitas jeung kualitas infrastruktur wewengkon saluyu jeung daya dukung ogé fungsi ruang; 



 
   
;

 


Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Navigasi
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 35.184.189.105
Tautan Pilihan
spacer