placeholder for flash movie
Kemis, 21 September 2017   English | Indonesia
:: Tepas  Sakolébat Garut Visi Misi


Visi sarta Misi
Kabupat
én Garut

Visi


Ngawujudna Garut Pangirutan anu Tata Tengtrem Kerta Raharja Tumut kana Ridlo Allah SWT

Misi
Ngawujudkeun pamaréntah anu amanah, anu luhung suprémasi hukum, démokrasi, jeung HAM;
Ngaronjatkeun kualitas sumber daya manusia;
Ngaronjatkeun kualitas kahirupan kaagamaan;
Ngagali jeung ngamangfaatkeun sumber daya alam sarta jijieunan ku merhatikeun kalestarian lingkungan;
Ngaberdayakeun sistim ékonomi rahayat anu numpu kana poténsi lokal sarta mékanisme pasar;
Ngawujudkeun Garut minangka daérah agribisnis, agroindustri;
Ngawujudkeun Garut minangka daérah pariwisata diluyuan ku pelestarian sarta pamekaran seni budaya lokal.

Strategi
Ningkatkeun kualitas pangabisa sarta profesionalisme aparatur pamaréntah pikeun ngawujudkeun “Good Governance”;
Negakeun supremasi hukum, démokrasi sarta hak azasi manusa;

Ningkatkeun kualitas sarta kuantitas atikan ngaliwatan pamekaran atikan formal sarta atikan luar sakola; 

Ningkatkeun kualitas sarta kuantitas sarana prasarana sarta pangladén kaséhatan masarakat;
Ningkatkeun kualitas kahirupan ngagem agama, fasilitas pikeun Ibadah sarta atikan kaagamaan;
Ngokolakeun sumber daya alam sarta jieunan kalayan nengetan aspék mangpaat sarta resiko ka lingkungan; 
Ngaoptimalisasikeun panataan rohang kalayan nimbang-nimbang daya dukung lingkungan;
Ningkatkeun kualitas sarta kuantitas tatanén kalayan ngamangpaatkeun téknologi anu ramah lingkungan; 
Ngaberdayakeun sarta Ngamekarkeun usaha leutik tengahan sarta koperasi; 
Ningkatkeun sarana sarta prasarana transportasi, Pos sarta Télékomunikasi, Komunikasi sarta Média Massa pikeun ngarojong pangwangunan anu keur lumangsung;
Ningkatkeun sarta ngamekarkeun sarana, prasarana, sarta sumber daya manusia;
Ngamumulé sarta ngamekarkeun seni budaya minangka identitas wewengkon;
Pengentasan kamiskinan ngaliwatan panyiptaan kasempetan gawé sarta penanganan wewengkon anu tinggaleun.
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Navigasi
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.198.165.74
Tautan Pilihan
spacer