placeholder for flash movie
Ahad, 23 Juli 2017   English | Indonesia
:: Tepas Sakolébat Garut Peta
Peta Wewengkon Kabupatén Garut


Peta Kabupatén Garut Anu Pepek
 
Ngeusi peta wewengkon administratif Kabupatén Garut anu mintonkeun wates wewengkon administratif Kacamatan anu dilengkepan jeung wates wewengkon administratif Kabupatén, wates sagara, walungan, sarta raramat jalan propinsi, kabupatén, sarta karéta api. Dikemas dina wangun file PDF (276 kb) pikeun ngagampangkeun nganavigasi sarta ngagedéan peta kalayan tools anu disadiakeun Acrobat Reader, sarta matak bisa pikeun kanu rék ngadownload ku kituna peta ieu bisa dipaké sacara offline.
 

Peta Puseur Kabupaten Garut sarta Sabudeureunana
 
Kawas cuplikan gambar di luhur, peta ieu mangrupa peta dayeuh ringkas Ibukota Kabupatén Garut sarta sakurilingna anu mintonkeun ngaran-ngaran jalan, walungan, jalan karéta api, sarta sawatara objek lokasi fasilitas dayeuh kawas instansi Pamaréntah sarta sakola. Dikemas dina wangun file PDF (889 kb) pikeun ngagampangkeun  nganavigasi sarta ngagedéan peta kalayan tools anu disadiakeun Acrobat Reader, sarta matak bisa pikeun kanu rék  ngadownload ku kituna peta ieu bisa dipaké sacara offline. Pikeun ngaksés file anu leuwih leutik, klik vérsi flash di handap ieu:

Peta Ibukota Kabupaten Garut (Versi Flash)


Peta Administratif Kacamatan

Peta ieu mangrupa halaman html anu memuat lokasi 42 wewengkon administratif Kacamatan di Kabupatén Garut. Saban lokasi kacamatan bisa diklik sarta nyambung ka profil Kacamatan anu patali. 

Peta Garut Lainnya

PENTING: Patali kalayan badagna kapasitas file ieu mangka prosés bacaan file baris méakeun waktu anu relatif lila. Pohara direkomendasikeun ambéh nundana leuwih tiheula file ieu dina komputer  teu kudu muka peta ieu sacara online (bisa ngagunakeun klik katuhu - Save Udagan As atawa ngaliwatan Menu Download).

 
©2007 Pemerintah Kabupaten Garut
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Navigasi
July 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stats Situs
IP Address : 54.162.139.217
Tautan Pilihan
spacer