placeholder for flash movie
Kemis, 21 September 2017   English | Indonesia
:: Tepas Sakolébat Garut Geografi


Pamakéan Lahan

Dumasar jenis taneuh jeung medal tofografi di Kabupatén Garut, ngagunakeun lahan sacara umum di Garut béh wétan digunakeun pikeun pasawahan jeung Garut beh kulon didominasi ku pakebonan jeung leuweung. Daftar anu ngagunakeun lahan Kabupaten Garut nyaéta :

No
Uraian
Luas (Ha)
Proporsi (%)
1.
Sawah
49.455
16,13
2.
Dataran Garing
 
 
2.1.
Leuweung
71.265
23,25
2.2.
Kebon jeung Kebon Campuran
56.124
18,31
2.3.
Tegal
51.146
16,69
2.4.
Pakebonan
26.825
8,75
2.5.
Pamukiman/kampung
39.513
12,89
2.6.
Lapang Jukut/Eurih
7.005
2,29
2.7.
Panambangan
200
0,07
2.8.
Industri
41
0,01
3.
Cai
 
 
3.1.
Balong
1.826
0,60
3.2.
Situ
157
0,05
3.3.
Nu séjénna
55
0,02
4.
Pamakéan Lahan séjénna
2.907
0,95
Jumlah
306.519
100,00
Sumber: BPN Kabupaten Garut

Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Navigasi
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.198.165.74
Tautan Pilihan
spacer