placeholder for flash movie
Senén, 25 September 2017   English | Indonesia
:: Tepas Sakolébat Garut Géografi


Perenahna Géografis


Kabupatén Garut mangrupakeun salasahiji kabupatén di propinsi Jawa Kulon (Jawa Barat) béh kulon anu aya dina koordinat 6°56'49"-7°45'00" Lintang kidul jeung 107°25'8" – 108°7'30" Bujur Wétan.  Lega Kabupatén Garut kurang leuwih 306.519 Ha (3.065,19 km²) nu wawatesanana nyaéta :

Beulah Wétan
Kabupatén Bandung dan Kabupatén Sumedang
Beulah Kidul
Kabupatén Tasikmalaya
Beulah Kulon  
Sagara Indonesia 
Beulah Kalér
Kabupatén Bandung jeung Kabupatén Cianjur 

Kabupatén Garut anu perenah géografisna padeukeut jeung Kabupatén Bandung nu jadi ibukota propinsi Jawa Barat, mangrupakeun daérah panahan jeung hitterland pikeun pamekaran wilayah Bandung Raya.  Kusabab kitu, Kabupatén Garut ngabogaan pungsi stratégis dina nyumponan kabutuhan warga kota jeung Kabupatén Bandung sakaligus ogé boga peran dina ngontrol kasaimbangan lingkungan.

Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Navigasi
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.81.88.93
Tautan Pilihan
spacer