placeholder for flash movie
Saptu, 22 Juli 2017   English | Indonesia
:: Menu Utama ngamumulé Basa Sajak


Ngageri

Haté nu katiir eurih

Matak beureuy katelegna

Béja rék pasini

Tapi ngan ukur omongan

Ieung…..kamana carita anjeun baheula ?

Lur….ulah ukur duduluran

Lur…lur…

Carita sugan kaduga***

 


Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Navigasi
July 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stats Situs
IP Address : 35.184.189.105
Tautan Pilihan
spacer