placeholder for flash movie
Senén, 25 September 2017   English | Indonesia
:: Menu Utama ngamumulé Basa Sajak


Ngageri

Haté nu katiir eurih

Matak beureuy katelegna

Béja rék pasini

Tapi ngan ukur omongan

Ieung…..kamana carita anjeun baheula ?

Lur….ulah ukur duduluran

Lur…lur…

Carita sugan kaduga***

 


Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Navigasi
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 46.229.168.65
Tautan Pilihan
spacer