placeholder for flash movie
Ahad, 22 Oktober 2017   English | Indonesia
:: Tepas Has Wewengkon  Cinderamata



Rupa-Rupa Karajinan Bulu Éntog

  Anu kapancénan tugas ngajieunan rupa-rupa karajinan asésoris diantarana dasi, bros, jeung sajabana. Bahan bakuna tina bulu éntog anu diwentuk ku gambar jeung corak anu unik. Lokasina Di Kec.Leles, anu jarakna ti kota Garut kiar-kira 15 km.

Wisatawan anu datang ka Situ Cangkuang bisa ningali karajinan unik ieu minangka salah sahiji pilihan oléh-oléh anu bisa dibawa balik ka tempat asalna.

Ku jumlah unggas di Kab.Garut anu lobana dua juta jeung kontribusina kana produktivitas hasil ternak lewih gedé ti 40%, Anu pasti bahan baku karajinan ieu henteu hésé ditéangan.Anu kapancénan ku usaha ieu nyaeta pembinaan anu ngelola atanapi anu migawéna keur ningkatkeun kualitas produksi.
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Navigasi
October 2017
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 23.237.4.26
Tautan Pilihan
spacer