placeholder for flash movie
Rebo, 23 Agustus 2017   English | Indonesia
:: Tepas Has Wewengkon  Cinderamata



Batu Aji

  Caringin Mangrupakeun daérah anu ngahasilkeun batu aji, rupa-rupa batu akik bisa dipesen saperti Liontin batu keur cin-cin,anting,jeung sajabana kupolésan anu rapih.Batu aji anu kacida kasohorna nyaéta anu boga warna héjo ngora.

Batu aji loba jenisna diantarana : krisopras-jamrud Garut,Native copper (Batu urat tembaga), agat, kuarsa/kalsedon (kecubung),krisola, jasper, fosil kayu terkersikan,jeung lain sajabana. Keur mangkat ka manca nagara bisa waé sabab harga krisopras bisa nepi kana U$ 300/kg,jeung posil kayu warna U$ 25/kg. Hasil poténsi batu aji :

Jumlah Unit Usaha
69 unit
Nilai Investasi
64 juta rupiah
Nilai Produksi/Tahun
2.5 Milyar rupiah
Jumlah Tenaga Kerja
203 orang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Navigasi
August 2017
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.224.75.202
Tautan Pilihan
spacer