placeholder for flash movie
Senén, 23 Oktober 2017   English | Indonesia
:: Tepas Has Wewengkon  Cinderamata



Batu Aji

  Caringin Mangrupakeun daérah anu ngahasilkeun batu aji, rupa-rupa batu akik bisa dipesen saperti Liontin batu keur cin-cin,anting,jeung sajabana kupolésan anu rapih.Batu aji anu kacida kasohorna nyaéta anu boga warna héjo ngora.

Batu aji loba jenisna diantarana : krisopras-jamrud Garut,Native copper (Batu urat tembaga), agat, kuarsa/kalsedon (kecubung),krisola, jasper, fosil kayu terkersikan,jeung lain sajabana. Keur mangkat ka manca nagara bisa waé sabab harga krisopras bisa nepi kana U$ 300/kg,jeung posil kayu warna U$ 25/kg. Hasil poténsi batu aji :

Jumlah Unit Usaha
69 unit
Nilai Investasi
64 juta rupiah
Nilai Produksi/Tahun
2.5 Milyar rupiah
Jumlah Tenaga Kerja
203 orang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Navigasi
October 2017
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.80.148.252
Tautan Pilihan
spacer