placeholder for flash movie
Ahad, 24 September 2017   English | Indonesia
:: Menu Utama Budaya Sunda Pasakan


Resep Nasi Tutug Oncom

Bahan:

  • 3 bawang bodas, goreng
  • 6 cm cikur
  • 6-7 cengek
  • 1 sdt uyah
  • 150 gr oncom bandung (kurleb), goreng/bakar nepi kaasak
  • Sangu Haneut (4 porsi)

Cara Nyieun Nasi Tutug Oncom :

  1. Rendos bumbu, terus tambahkeun oncom goreng, rendos kasar.
  2. Siapkeun sangu haneut sacukupna, tambahkeun oncom bumbu.
  3. Aduk2 (ditutug) nepi karata.
  4. Sajenkeun.

Tips :
Sambel oncom na bisa oge disajenkeun kapisah



Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Navigasi
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 68.180.230.108
Tautan Pilihan
spacer