Polres Garut Ngawartosan Nu boga Sato Anu Di lindungi Ka BKSDA

Polres Garut menta wargi anu miara sato anu dilindungi nagara kanggo geura-giru mikeun na dina badan Konservasi Sumber daya Alam (BKSDA) atanapi bagiana.

Kasat Reskrim Polres Garut,AKP Dadang Garnadi,ngadugikeun lamun wargi mendakan miara atawa ngajualmeulikeun sato anu dilindungi nagara, tiasa diproses sacara hukum margi ngarempak Undang Undang Nomer 5 taun 1990 perkawis Konservasi Sumber Daya Alam Hayati Sarta Ekosistemna.

“Kami atos mariksa Taman Satwa Cikembulan sarta sadaya satwa anu di lindungi nagara ditu, padahal ngabogaan dokumen resmi. Lamun aya wargi anu miara sato anu dilindungi teu aya dokumena,sumangga pasihkeun sato na , ” sanggem Dadang,Senen (23/2/2015).