Ngabukbak Lomari Pabrik Coklat Di Garut Junun Ditewak

Ngabukbak lomari pabrik coklat PT Tri Keeson Utama ahirna diamankeun Polres Garut,Salasa (10/2). Kasangka,HE (40),kawit ti Lembur Sindangheula,Kalurahan Sukamentri,Kacamatan Garutkota ieu diancam Pasal 363 ayat 1 4e sarta 5e KUHP kalawan anceman hukuman tujuh warsih panjara.

Kapolres Garut,AKBP Arif Rachman,nyarios, ngabukbakanana dipigawe di lokasi pabrik,nyaeta di Jalan Sudirman 15,Desa Haurpanggung,Kacamatan Tarogongkidul,2 Pebruari 2015. Waktos eta,kasangka anu mangrupa pagawe pabrik bagean transportasi ieu ngalakukeun aksina tabuh 07.00.

“Akibatna gawena kasangka,pihak pabrik alami rugel artos tunai Rp 58.781.000. Saloba Rp 14.300.000 junun urang amankan ti panangan kasangka,sesana parantos dianggo kasangka kanggo rumaos kabingah , ” saur Kapolres.

Jabi artos kasebat,Polres Garut ngamankeun barang buktos lianna mangrupi konci rorompok anu parantos dirusak,beubeulahan panto kaca,sarung panangan,sarta panutup raray.