placeholder for flash movie
Jumaah, 24 Maret 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 berita
Kabupaten Garut Nargetkeun Hubungan Kerjasama jeung 25 Nagara


Bupati Garut Rudy Gunawan nargetkeun milampah kerjasama aktip kalawan 25 nagara dina sagala rupa sektor pangwangunan Garut. Salila ieu, Garut kerjasama sacara aktip kalawan 6 nagara di antarana.

Ti timur tengah , urang kerjasama aktip jeung Kuwait, Qatar, Uni Emirat Arab, sarta Oman. Hubungan kerjasama na ngawangun pamarentahan ka pamarentahan, nanging aya oge anu palaksanaan na ka yayasan , ” sanggem Bupati,Senen (23/2/2015).

kerjasama anu atos dijalankeun ieu,sanggem,di antarana mangrupi pangwangunan sarana sanitasi,fasilitas cai bersih,saluran irigasi,sarta pangwangunan sarana pendidikan.

Sababaraha kerjasama jeung nagara nulaina perkawis investasi di widang industri sarta perekrutan padameul ahli ka luar negri.Sumawonten,Jepang hoyong kanggo ngadongkar potensi geothermal,asal tanagi cai,sarta tatanen di Garut.

targetna garut kerjasama dina kaayaan aktif jeung 25 nagara, perkawis ieu dina mayunan momen
ekonomi dunia dina taun 2030. eungke sanes masarakat ekonomi asean deui,” saurna.

supados lancar usahana dina milampah kerjasama jeung 25 nagara, rudi nambihan kedah nyiapkeun sumber daya manusia di Garut, Lengkah mimitina nyaeta ngomean rebuan ruangan kelas anu ruksak keneh di Garut

“Pendidikan bahasa asing tangtos bade diutamikeun di Garut. Tinangtu lamun sadaya penunjang diajar na atos sae. Mimiti ti perbaikan kelas anu sok dipigawe saban beresih , ” sanggem Rudy.

Salila ieu,Garut atos kerjasama jeung Belanda kanggo ngadegkeun pabrik pengolahan susu sarta keju. jeung Qatar,Garut kerjasama kanggo ngawangun sajumlah sarana sanitasi,fasilitas cai bersih,sarta saluran irigasi.

Kuwait dongkap berkali-kali ka Garut kanggo ngawangun fasilitas pendididkan. Perusahaan sawit Korea oge ngadegkeun pabrik na di Leles. Jepang atos berkomitmen sarta menjajaki babak mimiti kanggo ngawangun sektor tatanen di Garut.

Kuwait dongkap berkali-kali ka Garut kanggo ngawangun fasilitas pendidikan. perusahaan ti Korea oge ngadegkeun pabrikna di Leles. Jepang atos ngajanjikeun sarta milampah babak mimiti kanggo ngawangun sektor pertanian di Garut.

Navigasi
March 2017
SuMoTuWeThFrSa
   1234
67891011
131415161718
19202122232425
262728293031 
Stats Situs
IP Address : 54.167.135.61
Tautan Pilihan
spacer