placeholder for flash movie
Senén, 23 Januari 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 berita
Polres Garut Ngawartosan Nu boga Sato Anu Di lindungi Ka BKSDA

Polres Garut menta wargi anu miara sato anu dilindungi nagara kanggo geura-giru mikeun na dina badan Konservasi Sumber daya Alam (BKSDA) atanapi bagiana.

Kasat Reskrim Polres Garut,AKP Dadang Garnadi,ngadugikeun lamun wargi mendakan miara atawa ngajualmeulikeun sato anu dilindungi nagara, tiasa diproses sacara hukum margi ngarempak Undang Undang Nomer 5 taun 1990 perkawis Konservasi Sumber Daya Alam Hayati Sarta Ekosistemna.

“Kami atos mariksa Taman Satwa Cikembulan sarta sadaya satwa anu di lindungi nagara ditu, padahal ngabogaan dokumen resmi. Lamun aya wargi anu miara sato anu dilindungi teu aya dokumena,sumangga pasihkeun sato na , ” sanggem Dadang,Senen (23/2/2015).

Navigasi
January 2017
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 184.73.21.101
Tautan Pilihan
spacer