placeholder for flash movie
Salasa, 27 Juni 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 berita
Polres Garut Ngawartosan Nu boga Sato Anu Di lindungi Ka BKSDA

Polres Garut menta wargi anu miara sato anu dilindungi nagara kanggo geura-giru mikeun na dina badan Konservasi Sumber daya Alam (BKSDA) atanapi bagiana.

Kasat Reskrim Polres Garut,AKP Dadang Garnadi,ngadugikeun lamun wargi mendakan miara atawa ngajualmeulikeun sato anu dilindungi nagara, tiasa diproses sacara hukum margi ngarempak Undang Undang Nomer 5 taun 1990 perkawis Konservasi Sumber Daya Alam Hayati Sarta Ekosistemna.

“Kami atos mariksa Taman Satwa Cikembulan sarta sadaya satwa anu di lindungi nagara ditu, padahal ngabogaan dokumen resmi. Lamun aya wargi anu miara sato anu dilindungi teu aya dokumena,sumangga pasihkeun sato na , ” sanggem Dadang,Senen (23/2/2015).

Navigasi
June 2017
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.81.154.223
Tautan Pilihan
spacer