placeholder for flash movie
Senén, 20 Pebruari 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 berita
Opat Pilar Kabangsaan Ngawalon Morosotna Moral Di Garut

Morosotna pamahaman balarea ayeuna ngeunaan agama,politik,hukum,sarta pamarentahan midamel konflik horizontal di tingkat akar jukut mineung kajadian di Garut..ku kituna diperlukeun penguatan balik nilai nilai fundamental dina kahirupan berbangsa anu rukun sarta harmonis.

Anggota Komisi IX DPR RI Siti Mufattahah ngadugikeun,salah sahiji cara nguatkeun kestabilan hubungan antarsesama dina kahirupan bermasyarakat nyaeta kalawan nyurtian sarta milampah sacara menyeluruh Opat Pilar Kabangsaan anu diwangun Pancasila,Undang Undang Dasar 1945,Bhineka Tunggal Ika sarta Nagara Kesatuan Republik Indonesia.

Perkawis eta anu ditepikeun Siti dina waktos janten penyuluh Opat Pilar Kabangsaan di Desa Mekar Bakti, Kacamatan Kadungora,Garut, ayeuna ayeuna ieu.

saurna dina sagala rupi dekadensi moral anu kajanteunan di Garut ayeuna ieu ngadatangkeun kaprihatinan citra garut nyaeta kabupaten anu dinamis

Empat Pilar Kabangsaan nyaeta jawaban tina masalah eta. Implementasinya ayeuna atos kirang utamana Pancasila. Perkawis eta kabuktian tina lobana laku-lampah amoral kaasup oge dina golongan pamuda sepertos minengna tawuran siswa ”, saur Siti.

sami anu disebatkeun ke pupuhu Nu ngayakeun Penyuluhan sarta tokoh masarakat Desa Mekar Bakti Yudi Guntara.  ngadugikeun kaayaan bangsa anu beuki lami beuki tebih ti rasa persatuan antarsuku, kelompok, instansi, kampung, fakultas dugi ka antarsekolah atos ngajalir jangji para pajoang pangadeg nagara.

“urang sadaya ti himpunan pamuda Desa Mekar Bakti gaduh komitmen ageung pisan dina numuwuhkeun balik sumanget cinta tanah air sarta bangsa,utamana ka generasi muda , ” sanggemna

Navigasi
February 2017
SuMoTuWeThFrSa
   1234
67891011
12131415161718
202122232425
2728    
Stats Situs
IP Address : 54.197.73.24
Tautan Pilihan
spacer