placeholder for flash movie
Rebo, 23 Agustus 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 berita
Ratusan Pupuhu Sakola di Garut Bakal Dimutasi

Ratusan pupuhu sakola SD, SMP, SMA, sarta SMK di Kabupaten Garut bakal diganti, sarta dimutasi dina Pebruari 2015.

Mutasi para pupuhu sakola teh dumasar kana Peraturan Menteri pendidikan Nasional (Permendiknas) Nomer 28 taun 2010, sarta Perda Kabupaten Garut Nomer 11 taun 2011 ngeunaan periodisasi pupuhu sakola.

Di Garut, rea pupuhu sakola anu teu diganti atawa balik deui jadi guru najan nyekel kalungguhan leuwih ti dua periode. Tiap periode nyekel kalungguhan lilana 4 taun.

Sawatara waktu katukang kauninga ku Bupati Garut Rudy Gunawan, yen sajumlah pupuhu sakola teu pernah pindah pancen, malah geus lila mancen tugas di hiji sakola. Lantaran eta, Bupati negeskeun bakal milampah ngaganti sarta nga-mutasi pupuhu sakola dina Pebruari ieu.

Rudy oge negeskeun, periodisasi dilaksanakeun sanggeus narima laporan hasil evaluasi ti Dinas Pendidikan (Disdik), sarta ngadagoan siapna Badan Kepegawaian Pendidikan dan Pelatihan (BKD).

Numutkeun manteuna, calon pupuhu sakola bisa diangkat mun ngabogaan pangabisa sarta nyumponan sadaya pasaratan luyu katangtuan. Kaasup ngabogaan katerangan lulus pameunteunan, sertipikat pupuhu sakola atanapi madrasah anu dikaluarkeun lembaga nu ngayakeun, sarta Nomor Unik Kepala Sekolah (NUKS) nu dikaluarkeun ku Kemendiknas, atawa lembaga anu ditunjuk.

Pupuhu BKPP Kabupaten Garut Asep Sulaeman Farouq nambihan, pelantikan pupuhu sakola di Disdik Garut rencanana bakal dilaksanakeun dina pertengahan bulan ieu.

Saur anjeunna, aya ratusan pupuhu sakola nu bakal dilantik. Kaasup pelantikan 57 calon pupuhu sakola di SMP anu tos lami teu aya pupuhuna.

“Pergantian atawa pelantikan para calon pupuhu sakola tangtu pikeun anu parantos ngiring diklat di Solo sarta ngabogaan sertipikat. Ieu luyu sareng Permendiknas sarta Perda perkawis pengangkatan pupuhu sakola , ” ceuk Asep, Salasa (10/2/15).

Pupuhu Disdik Kabupaten Garut Mahmud sawatara waktu ka tukang netelakeun, periodisasi pupuhu sakola lain ukur diartikeun pergantian kalungguhan. Sabab periodisasi teh mangrupa salah sahiji ukuran pameunteunan mangsa pancen guru nu diangkat jadi pupuhu sakola.

Sedengkeun pengangkatan guru jadi pupuhu sakola atawa dieureunkeun tina jabatan, gumantung kana kabisana eta guru.

Jadi, periodisasi lain ukur hartina jabatan salila opat, dalapan, atawa dua belas taun. Najan kauger ku aturan waktu, tapi tetep aya meunteun kana pagaweanna, saurna.

Navigasi
August 2017
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.224.75.202
Tautan Pilihan
spacer