placeholder for flash movie
Saptu, 29 April 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 berita
Ngabukbak Lomari Pabrik Coklat Di Garut Junun Ditewak

Ngabukbak lomari pabrik coklat PT Tri Keeson Utama ahirna diamankeun Polres Garut,Salasa (10/2). Kasangka,HE (40),kawit ti Lembur Sindangheula,Kalurahan Sukamentri,Kacamatan Garutkota ieu diancam Pasal 363 ayat 1 4e sarta 5e KUHP kalawan anceman hukuman tujuh warsih panjara.

Kapolres Garut,AKBP Arif Rachman,nyarios, ngabukbakanana dipigawe di lokasi pabrik,nyaeta di Jalan Sudirman 15,Desa Haurpanggung,Kacamatan Tarogongkidul,2 Pebruari 2015. Waktos eta,kasangka anu mangrupa pagawe pabrik bagean transportasi ieu ngalakukeun aksina tabuh 07.00.

“Akibatna gawena kasangka,pihak pabrik alami rugel artos tunai Rp 58.781.000. Saloba Rp 14.300.000 junun urang amankan ti panangan kasangka,sesana parantos dianggo kasangka kanggo rumaos kabingah , ” saur Kapolres.

Jabi artos kasebat,Polres Garut ngamankeun barang buktos lianna mangrupi konci rorompok anu parantos dirusak,beubeulahan panto kaca,sarung panangan,sarta panutup raray.

Navigasi
April 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
242526272829
30      
Stats Situs
IP Address : 107.22.34.37
Tautan Pilihan
spacer