placeholder for flash movie
Senén, 23 Oktober 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 berita
Aing Teuneung Aing Ludeung, Keur Ngabela Garut

“Aing Teuneung...Aing Ludeung...Keur Ngabela Garut !” eta salah sahiji anu diungkabkeun sabage motivasi anu diembarkeun dina spanduk di salah sahiji juru buruan Sekretariat Daerah Kabupaten Garut, Senin (03/11/14)

Rupa-rupa slogan pikeun mompa sumanget pikeun duta Kabupaten / Kota anu baris tandang di ajang olah raga antar daerag opat taunan kasebut. Kitu oge Kabupaten Garut, Koni Garut salaku induk organisasi olah raga mere motivasi, yen pikeun ngabela Garut kudu di pancegkeun ka atlit pikeun teu pantang nyerah sarta sok wani tiap tandang.“Aing Teuneung...Aing Ludeung, kitu ciri khasna domba Garut sabage domba tarung.

Masarakat Garut turut ngaduakeun, para atlit mampu nunjukeun sumangetna, kitu jelas Bupati dina sambutanana. Ngaran hade Kabupaten Garut baris seungit sarta nempatan posisi anu dipiharep, lantaran miboga spirit sarta sumanget pikeun ngajadikeun Kabupaten ieu jadi Kabupaten anu maju, boga prestasi sarta tinangtu boga martabat.

Kabupaten Garut sababaraha waktu katukang geus dinyatakeun leupas tina sesebutan daerah tertingga;, jadi tugas babarengan sakuma nanjeurkeun sarta majukeun. “Garut bangkit, Garut Maju” baris jadi kanyataan lamun urang ngabela sahade-hadena kaasup dina bidang olah raga. Kuring miharep dina ajang Porda ayeuna Garut beuki jaya.

189 atlet putra sarta 102 atlet putri siap tempur turut dina 30 cabang olah raga tina 44 cabang olah raga anu ditandangkeun, ungkab Pupuhu Koni Kabupaten Garut, H. Ato Hermanto. Nurutkeunana, kontingen Kabupaten Garut jumlahna 528, salian atlet 291, official 148, Kabupaten Garut oge ngirimkeun atlet PEPARDA saloba 23 atlet sarta officialna 2 urang ditambah pimpinan kontingen saloba 64 urang.

Tugas beurat pikeun para atlit ngabuktikeun komitmenna. Saluyu amanat MUSORKAB KONI Kabupaten Garut, ajang Porda Jabar ka XII di kabupaten Bekasi, nungtut sahenteuna Kabupaten Garut aya dina posisi 10 besar, malah mah leuwih ti eta target 18 nepi 20 medali emas jadi kanyataanana sarta baris nangtukeun posisi. Mugia harepan sarta du’a masarakat Garut kaijabah.

Navigasi
October 2017
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.80.148.252
Tautan Pilihan
spacer