placeholder for flash movie
Saptu, 29 April 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 berita
Pangwangunan Jalan di Selatan Diawas Seurieus

Wakil Bupati Garut, Helmi Budiman mastikeun, yen pagawean pangwangunan di wewengkon selatan Kabupaten Garut baris diawas sacara seurieus. Hal ieu dilakukeun pikeun nyegah ayana hal anu teu dipiharep, saperti nerapkeunana anggaran anu teu saluyu.

Helmi nyatakeun, saluyu reujeung jangji dirina sarta Bupati Garut Rudy Gunawan, pangwangunan jalan anu aya di kecamatan Banjarwangi, Singajaya, Peundeuy nepi ka Cibalong geus teu bisa ditawar deui pikeun gura giru dilaksanakeun.

Program kasebut geus jadi agenda utama anu teu bisa ditunda-tunda deui, nginget parahna kondisi jalan di daerah eta.

Jalan wewengkon kasebut geus lila kondisina pohara ruksakna, malah di sababaraha tempat ampir teu mangrupa jalan, teu beda siga susukan garing. Bupati sarta Wabup sok mineng narima keluhan ti masarakat kukituna dipiharep hasilna anu bener-bener hade boh pangwangunan sarta perbaikan jalan kasebut.

Numutkeun Wabup, anu ngabalukarkeun kondisi jalan di Banjarwangi nepi ka Peundeuy ruksak parah, diantarana kusabab pangwangunan sarta pemeliharaan jalan teu merhatikeun kondisi lingkungan sarta kaidah jalan anu sakuduna.

Hal ieu bisa katingali ampir sapanjang jalan, saluran drainase teu aya fungisna. Kukituna, Helmi nganiley wajar lamun jalan tereh ruksak kusabab salila ieu jalan oge aya fungsina saperti saluran cai. Helmi miharep pihak Dinas Bina Marga merhatikeun kondisi kasebut.

Dina kasempetan eta, Helmi oge negeskeun ka pihak anu migawe pikeun ngalaksanakeunana seurieus. Malah mah ngancam, rekanan anu teu migawe pagaweanana kucara hade, diganti wae.

Kepala Dinas Bina Marga Kabupaten Garut, Eded Komara nambahkeun, angka sagede Rp. 100 miliar dipiharep mampu ngarengsekeun pangwangunan jalan sapanjang 60 km ti daerah Pamegatan nepi ka Maroko. Samentara kitu, pikeun migawe perbaikan dina taun anggaran 2014 ieu, kakara pangwangunan hotmix sapanjang 2,2 km sarta rabat beton sapanjang 800 meter.

Navigasi
April 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
242526272829
30      
Stats Situs
IP Address : 107.22.34.37
Tautan Pilihan
spacer