placeholder for flash movie
Senén, 23 Oktober 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 berita
Wabup Garut Ngaresmikeun Sasak PJS

Wakil Bupati Garut dr. Helmi Budiman ngaresmikeun sasak “PJS” di Kampung Ciparay Desa Giriawas Rebo (01/10/14). Dibere ngaran PJS anu mangrupakeun singkatan tina “Pamarentah jeung swadaya atanapi Pemerintah dengan swadaya” kasebut mangrupakeun sasak anu ngahubungkeun antar kampung di Desa Giriawas sarta ibu kota Kecamatan Cikajang.

Sasak “PJS” kitu warga Kampung Giriawas nyebutna, dibere ku warga desa satempat kusabab pangwangunanana mangrupakeun hasil tina swadaya masarakat Desa Giriawas sarta Pamarentah ngaliwatan bantuan PNPM Mandiri. Sasak anu volumena 4x6 meter sarta konstruksi beton meakeun dana pangwangunan ngahontal angka 180 juta.

Wakil Bupati Garut Helmi Budiman nepikeun rasa syukur sarta bungahna alatan geus rengse pangwangunan sasak anu geus ditungu-tunggu masarakat ieu, komo deui mangrupakeun hasil tina swadaya masarakat anu dibantu ku program pamarentah ngaliwatan PNPM.

Tuntuan pangwangunan infrastruktur hususna sasak pikeun ngadukung percepatan pangwangunan infrastruktur daerah anu diajukeun masarakat ka Pamarentah terus ngalaman peningkatan. Tapi di sisi lain kondisi waragad daerah teu mungkin pikeun ngarealisasikeunana. Swadaya anu dilakukeun masarakat ieu tinangtu salah sahiji anu ngabanggakeun.

Nurutkeun Wabup, sadiana prasarana fisik sasak mangrupakeun faktor penunjang pangwangunan hiji wilayah. Sabage bagian tina sistem transportasi, sasak teu ngan miboga peran penting utamana dina ngadukung bidang ekonomi, sosial, sarta budaya oge lingkungan, tapi oge mangrupakeun unsur penting dina pengembangan kahirupan. 

Navigasi
October 2017
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.80.148.252
Tautan Pilihan
spacer