placeholder for flash movie
Senén, 20 Pebruari 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 berita
60 Los Anyar Pasar Kadungora Dibangun

Pasar Kadungora baris miboga wangunan anyar. Ditandaan ku ayana peletakan batu mimiti ku Bupati Garut H. Rudy Gunawan sarta Wakil Bupati Garut dr. Helmi Budiman, Senen (22/09/14), saloba 60 los atanapi kios anyar baris dibangun ngalengkepan 585 kios pasar kadungora anu aya.

Kepala Dina Perindustrian Perdagangan sarta Pengelolaan Pasar Kabupaten Garut Eko Yulianto, nepikeun yen kagiatan pangwangunan sarta nambahan tempat sarta mere kasempetan usaha sarta ningkatkeun padagang kaki lima di sabudeureun pasar Kadungora.

Nurutkeun Eko Yulianto, pangwangunan 60 kios pasar Kadungora anu anyar dana na ti Bantuan Propinsi Jawa Barat taun anggaran 2014 sagede Rp. 763.475.000, anu waktu palaksanaanana 90 poe kalender gawe.

Salian kois, baris diwangun fasilitas umum mangrupa Mushola, MCK, Tempat pamiceunan runtah, Awning sarta Rabat beton sapanjang 80 meter lebar 2,3 meter. Jelas Eko, revitalisasi Pasar Kadungora diwangun dumasar pamenta sarta kasapukan babarengan para padagang dina raraga nyadiakeun sarta ningkatkeun tempat jualan.

Hadir dina peletakan babtu mimiti pasar Kadungora, Sekretaris Daerah Kabupaten Garut H. Iman Alirahman, para Kepala SKPD, Camat Kadungora Yaya Warya tokoh masarakat sarta ulama Kacamatan Kadungora.

“Teu ngan kusabab geus heubeul , fisik wangunan anu teu dirawat malah mah sabagian umum kaayanana ruksak, fasilitas teu lengkep oge ngokolakeunana kurang hade”, eta gambaran umum kaayaan pasar di Kabupaten Garut, Revitalisasi ieu tinangtu mangrupakeun hiji bagian anu sacara tahapan kudu terus diupayakeun supaya urang bermartabat, jentre Bupati Rudy dina sambutanana.

Navigasi
February 2017
SuMoTuWeThFrSa
   1234
67891011
12131415161718
202122232425
2728    
Stats Situs
IP Address : 54.197.73.24
Tautan Pilihan
spacer