placeholder for flash movie
Rebo, 23 Juli 2014   English | Indonesia
Mohon informasi apakah BKD Garut telah…
Assalamu'alaikum Wr. Wb Perkenalkan, saya Yusuf,…
Assalamu'alaikum, pak saya ingin bertanya mengenai…
berdasarkan info harga komoditi hari ini…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 berita
Elf ”Adu Bagong” di Kec. Malangbong

Dua urang tiwas, 10 tatu parna, sarta tilu korban séjénna tatu hampang, sabot hiji angkutan umum elf tabrakan kalayan elf séjénna di Jalan Raya Tasikmalaya-bandung,Kp. Ciharashas, Désa Cikarag, Kec. Malangbong, Kab. Garut, Rebo (28/4) kira-kira pukul 09.00 WIB.

Korban tatu parna di kirim langsung ka Rumah Sakit Hasan Sadikin (RSHS) Bandung pikeun meunangkeun pitulung saterusna.

Informasi anu dihimpun “GM” nyebutkeun, kacilakaan awalna sabot hiji mobil Nissan Terano nopol D 1429 NE anu disupiran ku Sandi Rinaldi, ngalaju ti arah Bandung nuju Tasikmalaya. Mobil kasebut rék nyalip elf nopol Z 7708 TA anu disupiran Koswara.

Waktu narékahan nyalip, ti arah Tasikmalaya mecenghul elf nopol D 795 VA anu disupiran Adang, warga Kp. Kebon Seureuh, Kab. Bandung. Elf anu ngalaju kalayan gancang kasebut kaleungitan kadali waktu supir nempo di hareupeunana aya Nissan Terano. Elf ogé ngadupak Nissan nepi ka kaleungitan kasaimbangan sarta langsung ngahantem elf séjén anu datang iring-iringan jeung Nissan Terano.

Balukarna kadua elf sarat panumpang éta rikes, elf anu datang ti arah Bandung tiguling kalayan posisi ngalintang di badan jalan.

Warga sarta patugas ti Mapolsek Malangbong anu nyaho kajadian kasebut, langsung nuju lokasi kacilakaan pikeun méré pitulung.

2 tiwas di TKP

Saeutikna dua korban tiwas di tempat kajadian, 10 tatu beurat, sarta tilu tatu hampang. Kadua korban tiwas, Ohan (30), warga Kp. Cikerud, Désa Karangmulya, Kec. Malangbong sarta Ny. Jujum (44), warga Kp. Babakan Sérang, Désa Sukasirna, Kec. Cisayong, Kab. Tasikmalaya.

Korban tatu beurat, Dedi Mulyadi (52), warga Kp./Desa Citeras, Kec. Malangbong; Yunus Nugraha (16), Ojo (18), warga Kp. Citepus, Désa Karangmulya, Malangbong; Sudirman (57), warga Kp. Ciselang, Kadipaten, Tasikmalaya; sarta Ade Yayan (19), warga Kp. Sukamulya, Tungtung Tiwu, Kab. Ciamis.

Tuluy Koswara, warga Kp. Cikerud, Désa Mekarmulya, Malangbong; Anggi (15), warga Kp. Sirnagalih, Désa Sukaratu, Kec. Malangbong; Deden Sudirman (34), warga Kp. Lengkob, Sukajadi, Tasikmalaya; Adang (46), supir elf asal Kebon Seureuh, Kab. Bandung; sarta Yusuf (56), warga Cikoneng, Ciamis. Kabéh korban langsung dibawa ka RSHS Bandung.

Sedengkeun tilu korban anu tatu hampang, Nenet (45), warga Kp. Stasiun, Désa Citeras, Kec. Malangbong; Sarifudin (75), warga Kp. Nangela, Désa Mekarsari, Tasikmalaya; sarta Didi Saputra, warga Katapang, Bandung.

Navigasi
July 2014
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stats Situs
IP Address : 54.211.50.5
Tautan Pilihan
spacer