placeholder for flash movie
Ahad, 23 Juli 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
July 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Sindikasi
:: Direktori : Tempat, Patukangan, Rasa : Istilah Kasenian
  Beluk  
tembang buhun (maca wawacan)
  Celempungan  
pagelaran lalaguan nu dipirig ku celempung jeung kacapi
  Cianjuran  
wangun tembang maké lalaguan tina pupuh Asmarandana, Dangdanggula, Sinom, kinanti
  Gondang  
kakawihan dina lisung ku halu
  Guguritan  
karangan pondok nu dianggit maké patokan pupuh
  Guru lagu  
sora vokal dina tuntung padaliasan
  Karawitan barungan  
gabungan karawitan sekar jeung karawitan gending
  Karawitan gending  
pagelaran nu ngan ngagunakeun sora-sora tatabuhan
  Karawitan sekar  
vokal wirahma bébas (tembang cianjuran), jeung vokal wirahma teu bébas
  Kawih  
rakitan basa nu teu paké patokan pupuh
  Kliningan  
lalaguan nu dikawihkeun ku juru sindén nu dipirig kacapi
  Lurah sekar  
paminpin nayaga jeung juru sindén
  Ngadangding  
nyusun atawa nyieun karangan maké patokan pupuh
  Nyanggi  
ngarang lagu
  Pada  
kumpulan padalisan anu mangrupa ukuran dangdingan
  Padalisan  
jajaran atawa baris dina pada
  Pasanggiri  
milih anu pinunjul
  Rumpaka  
kecap pinilih nu dipaké dina kawih
 1 2 > 
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.162.232.51
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer