placeholder for flash movie
Ahad, 23 Juli 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
July 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Sindikasi
:: Direktori : Tempat, Patukangan, Rasa : Rarasaan Aambuan
  Amis  
rasana gula
  Anta  
rasana cai sumur taneuh téla atawa basisir
  Asin  
rasa uyah
  Gahar  
rasana manisan atawa rasana inuman nu ngandung rasana amis haseum
  Haseum  
rasana bungbuahan nu encan asak atawa atah kénéh
  Kecut  
rasana cuka
  Kesed  
rasana salak ngora
  Keurang  
rasana kadaharan nu di goréng maké minyak kalapa teu ngeunah atawa murah
  Keutar  
rasana cangkang bungbuahan atawa rasana geutah
  Lada  
rasana céngék
  Pahang  
rasana iwung nu geus kolot atawa rasana buah jengkol
  Pait   
rasana paria, kina, atawa hamperu
  Pangsét  
rasana pasakan nu réa teuing uyah, rasa asin pisan
  Peuheur  
rasana térong
  Bau  
kokotor jelema atawa sato, bangké, bugang
  Hangit  
buuk nu kaduruk, olahan anu tutung
  Hangru  
getih
  Hangseur  
cikiih
 1 2 > 
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.162.139.217
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer