placeholder for flash movie
Senén, 25 September 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Sindikasi
:: Direktori : Tempat, Patukangan, Rasa : Ngaran Patukangan
  anjun  
tukang nyieunnan rupa-rupa parabot tina taneuh
  amil/Lebé  
tukang ngurus sagala urusan kaagamaan, tukang ngawinkeun
  bujangga  
tukang nulis carita, syair jeung sajabana
  bengkong  
tukang nyunatan
  candoli  
tukang ngajaga pambéasan (biasana awéwé) ditempat hajat atawa kariaan
  Gending  
tukang nyieun rupa-rupa parabot tina kuningan
  kabayan  
tukang dititah kaditu kadieu atawa ngagawékeun rupa-rupa urusan
  kamasan   
tukang nyieun perhiasan atawa karajinan tina emas atawa perak
  kusir  
tukang ngajalankeun sado atawa délman
  kuncén  
tukang ngurus jeung ngajaga kuburan
  malim  
tukang nalukeun sasatoan
  maranggi  
tukang tukang nyieun landéan jeung sarangka keris
  masinis  
tukang ngajalankeun karéta api atawa mesin désel
  merebot  
tukang nakol bedug di mesjid
  nakoda  
tukang ngajalankeun kapal cai
  narawédi  
tukang ngajalankeun kapal cai
  ojég  
tukang ngajalankeun (ojég) motor angkutan
  pakacar  
juru ladén atawa bujang
 1 2 > 
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.81.88.93
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer