placeholder for flash movie
Senén, 25 September 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Sindikasi
:: Direktori : Tempat, Patukangan, Rasa : Ngaran Patempatan
  alun-alun  
pakarangan atawa tempat nu lega nu aya di puseur kota
  amben  
tépas imah panggung nu lanténa tina palupuh
  astana  
kuburan/makam
  babakan  
lembur atawa kampung anyar
  basisir  
tempat di sisi laut
  babantar  
bagian walungan anu lega sarta déét
  bojong  
lahan anu nyodor ka sisi walungan tur gédé
  bobojong  
jojontor taneuh anu nyodor ka cai, biasana aya di sisi walungan
  bubulak/bulakan  
tempat nu pinuh ku jujukutan nu aya di pasir atawa di lamping gunung
  buruan  
tempat hareupeun imah, pakarangan
  dungus  
gundukan tatangkalan laleutik jeung (rada) rembet, biasana ayanan di leuweung
  dapur/pawon  
rohangan atawa bagian tina imah nu biasana aya di tukang, paranti usuk-asak
  dayeuh   
lembur nu dicicingan ku jalma réa
  Ã©mbél  
ranca nu jero jeung di beulah luhurna pinuh ku jujukutan
  Ã©mpér  
pakarangan nu pangdeukeutna jeung imah atawa bangunan séjénna
  gawir   
sisi jurang
  goah   
rohangan paranti neundeun pangbéasan atawa rupa-rupa kadaharan, biasana aya di pawon
  geger  
tonggoh gunung anu manjang
 1 2 3 >  Akhir ›
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.81.88.93
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer