placeholder for flash movie
Ahad, 23 Juli 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
July 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Sindikasi
:: Direktori : Sasatoan, Tatangkalan : Istilah Tatangkalan
  balukang/baralak  
palapah daun kalapa atawa kawung
  barangbang  
palapah daun kalapa nu geus garing dina tatangkalan
  bogol  
bagian tangkal cau atawa kalapa nu aya di panghandapna
  catang  
tangkal kai nu ngagolér jeung geus garing lantaran dituar atawa runtuh
  iwung  
anak tangkal awi nu mangrupa boros kénéh, biasana sok dijieun angeun atawa diseupan
  kalakay  
daun nu geus garing jeung geus murag
  kararas  
daun cau nu geus garing
  koléang  
daun garing nu ngoléang murag tina tangkalna, saméméh tepi kana taneuh
  pancar  
tangkal awi nu geus garing, biasana sok dipaké suluh
  pangpung  
bagian tangkal, dahan nu garing
  petet   
binih tutuwuhan nu leutik kénéh, bisa meunang ngahaja melak atawa jadi sorangan
  ruyung/bogor   
bagian anu teuas dina tangkal kawung
  sirung  
pitangkaleun nu kakara melentis
  tunggul  
bagian tina tangkal sésa nuar
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.162.232.51
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer