placeholder for flash movie
Kemis, 21 September 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Sindikasi
:: Direktori : Sasatoan, Tatangkalan : Ngala Sasatoan
  Mitapak  
ngala sato leuweung (saperti maung, babi, manuk)
  Moro  
néwak sato leuweung ku cara diboro atawa di udag-udag, nu biasana dilakukeun ku jelema réa
  Morog  
ngala sato leuweung maké porog
  Nangkeb  
ngala manuk leuweung (manuk puyuh atawa paok) maké parabot nu dijieun tina awi
  Ngajerat  
ngala manuk maké jerat
  Ngalanjak  
ngala sato leuweung (biasana uncal atawa mencek) maké lanjak
  Ngaleugeut  
ngala manuk maké geutah ( leugeut)
  Ngancung  
ngala bajing parabot kancung
  Nyentég  
ngala maung atawa beurit maké sentég ( sentég keur ngala maung biasana dijieun tina beusi, sentég keur ngala beurit, biasana dijieun tina kawat)
  Marak  
ngala lauk di solokan ku cara nyaatkeun caina
  Milét  
ngala lauk maké pilét
  Mosong  
ngala lauk maké posong (sarupa sosog nu dibéré eupan
  Negér  
ngala lauk maké tegér ( sarupa useup ngan leuwih pondok)
  Nua  
ngala lauk maké racun ( biasana di walungan)
  Ngabedahkeun  
ngala lauk di balong ku cara nyaatkeun caina
  Ngaheurap  
ngala lauk maké heurap (sarupa kecrik ngal leuwih gedé)
  Ngarad  
ngala lauk kalawan maké arad (sarupa jaring)
  Ngarégrég  
ngala lauk di walungan anu déét maké parang atawa bedog
 1 2 > 
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.198.165.74
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer