placeholder for flash movie
Rebo, 23 Agustus 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
August 2017
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
No Activities.
Sindikasi
:: Direktori : Sesebatan Itungan : Loba jeung Beurat
  Saranggeuy  
sagagang
  Sapocong  
satengah geugeus
  Sageugeus  
dua pocong dibeungkeut dihijikeun
  Sagedeng  
sageugeus
  Sasangsa  
lima geugeus
  Salajer  
opat sangga/dua pilih geugeus
  Sacaéng  
40 sangga/ 10 lajer/ 4 tanggung/ 2 madea/ 200 geugeus
  Sabawon  
opat pocong
  Satanggung  
lima puluh geugeus
  Saundem  
ukuran béas nu ditaker ku batok kalapa, kira-kira satengah léter
  Samadéa  
satengah caéng/ 100 geugeus
  Sakati  
beuratna kira-kira 817, 5 gram
  Sagantang  
5 kati/ 10 undem
  Saléter  
1 dm3
  Saemud  
kira-kira saléter leuwih
  Sakulak  
kira-kira 2,5 kg, keur ukuran béas
  Sapikul  
kira-kira 62,5 kg/ 100 kati, keur ukuran bangsal
  Sadacin  
sapikul
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.224.75.202
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer