placeholder for flash movie
Ahad, 23 Juli 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
July 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Sindikasi
:: Direktori : Sesebatan Waktos : Waktos Anu Sansna
  sakilat/sajorélat   
nuduhkeun waktu anu sakeudeung pisan, diupamakeun kana ngaburinyayna kilat di langit
  sakedét nétra/sakiceup  
dipaké nuduhkeun waktu anu sakeudeung pisan, sakumaha jelema anu ngiceup
  sapanyeupahan  
lilana kira-kira sarua jeung waktu anu dipaké keur nyeupah seureuh
  sapangéjoan  
lilana sarua jeung jelema nu keur nyangu
  sapoé sapeuting  
lilana 24 jam
  saminggu   
lilana 7 poé
  sabulan  
lilana 30 poé, 4 minggu
  saumur jagong  
salila melak jagong nepi ka panénna, kira-kira 3,5 bulan
  sataun  
lilana 356 poé, 52 minggu, 12 bulan
  sataun landung  
lilana sataun leuwih
  sawindu  
lilana 8 taun
  saabad  
lilana 100 taun
  ayeuna  
dipaké jang nyebutkeun waktu éta kénéh
  kamari  
nyebutkeun poé nu geus kaliwat sapoé
  mangkukna  
nyebutkeun poé saacan kamari
  isukan   
nyebutkeun sapoé nu bakal datang
  pagéto  
nyebutkeun sapoé sanggeus isukan
  bieu  
nyeubutkeun waktu nu cikénéh karandapan
 1 2 > 
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.162.232.51
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer