placeholder for flash movie
Ahad, 23 Juli 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
July 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Sindikasi
:: Direktori : Sesebatan Waktos : Usum usuman
  usum pagebug  
usum loba nu gering parna, jeung loba nu maraot
  usum sasalad  
usum loba panyakit nu babari tépa
  usum patepok  
usum loba nu kawin
  usum tigerat  
usum paila, kurang dahareun, pangpangna kurang béas atawa paré
  mamaréng  
mimiti rék ngijih
  usum ngijih  
usum hujan, ngecrek saban poé
  dangdangrat  
usum hujan paselang jeung usum halodo, datangna hujan jeung halodo sifatna kakapeungan
  usum katiga  
usum teu ayana hujan
  usum nyambut  
usum mimiti ngagarap sawah
  usum tandur  
usum melak binih paré
  usum ngarambét/ngoyos  
mangsa patani miceunan jukut sawah
  usum celetu  
mangsa paré culcel baruahan
  usum beukah  
mangsa paré geus loba nu buahan
  usum rampak  
mangsa paré geus rata
  usum panén  
mangsa panén paré
  usum nyacar  
usum nyacar leuweung pikeun sérang atawa pihumaeun
  usum ngahuru  
usum ngahuru, meuleum kai gararing nu meunang nyacar
  usum ngaduruk  
usum meresihan sarta ngadurukan kai nu can kabeuleum waktu ngahuru jeung meresihan lahan
 1 2 > 
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.162.232.51
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer