placeholder for flash movie
Ahad, 23 Juli 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
July 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Sindikasi
:: Direktori : Sesebatan Waktos : Sadinten Sawengi
  janari gedé  
kira-kira tabuh 01.00-03.00
  janari leutik  
kira-kira tabuh 03.30-04.30
  balébat  
waktu fajar geus udat-udat belah wétan
  carancang tihang  
geus liwat pajar, waktu téténjoan masih remeng-remeng, kira-kira tabuh 05.00
  haneut moyan  
waktu keur ngenah-ngenahna dipaké moyan, kira-kira tabuh 07.00-08.30
  rumangsang   
panon poé geus karasa panas, kira-kira tabuh 09.00
  pecat sawed  
waktu munding anu dipaké ngawaluku sawah dilaan (dipecat) sawedna, kira-kira tabuh 10.00
  manceran/mentarangan   
waktu panon poé aya luhureun sirah, kira-kira tabuh 12.00
  wanci lingsir ngulon   
waktu panon poé geus mimiti ngagésér ka beulah kulon, kira-kira tabuh 13.00
  wanci panon poé satantung   
kira-kira tabuh 15.00
  wanci tunggang gunung   
waktu panon poé geus mimiti surup, dina luhureun gunung, kira-kira tabuh 16.00-17.00
  sariak layung   
waktu layung anu ciri-cirina cahaya panon poé di langit katénjo burahay beureum kira-kira tabuh 17.00-18.00
  sareupna   
waktu geus mimiti reup poék, kira-kira tabuh 18.30
  wanci sareureuh budak  
waktu barudak leutik geus carapéeun ulin jeung ngaji, kira-kira tabuh 20.00
  tengah peuting (jemplang-jempling)  
waktu tengah peuting, tabuh 24.00
  magrib/buka  
kira-kira tabuh 18.00
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.162.232.51
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer