placeholder for flash movie
Kemis, 21 September 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Sindikasi
:: Direktori : Paribasa Sunda : S Z
  Wiwirang di kolong catang nya gede nya panjang   
Wiwirang nau pohara gedena
  Waspada permana tingal   
Bisa nyaho kana naon naon anu bakal kajadian
  Uyah tara tees kaluhur   
Galibna sipat indung bapa anu harade atawa anu goreng sok diturunkeun ka anak incuna
  Ulah nyaliksik ku buuk leutik   
Ulah nyangsarakeun rakyat leutik
  Uncal tara ridu ku tanduk   
Duduluran karumpul kabeh
  Ulah unggut kalinduan ulah gedag kaanginan   
Ulah kagoda, ulah kaganggu atawa kabengbat ku rupa rupa, lamun urang keur nyanghareupan hiji maksud anu hade
  Ulah tiis tiis jahe   
Kudu iatna, kudu cingceung
  Ulah pangkat memeh jeneng   
Ulah adigung adiguna hayang nyaruaan ka nu geus jeneng
  Ulah pagiri- giri calik, pagirang- girang tampian   
Ulah rebutan kakawasaan
  Ulah ngukur baju sasereg awak   
Ulah menyimpulkan nurutkeun diri sorangan
  Ulah ngaliarkeun taleus ateul   
Ulah nyeubarkeun fitnah
  Ulah muragkeun duwegan ti luhur   
Masing nyaah kana rejeki meunang hese cape ladang kesang, pacuan arek dimonyah monyah
  Ulah lunca linci luncat mulang udar tina tali gadang, omat ulah lali tina purwadaksina   
Kudu nuturkeun etika anu aya
  Ulah leutik hati   
Ulah sieun atawa putus pangharepan
  Ulah keok memeh dipacok   
Ulah sieun saacan ngalakonan
  Ulah kabawa ku sakaba-kaba   
Ulah kabawa ku nu teu puguh, maksudna kabawa jurig, dedemit
  Ulah cara ka kembang malati kudu cara ka picung  
Ulah ngurangan kanyaah kudu beuki lila beuki nyaah
  Ulah cara ka kembang malati kudu cara ka picung   
Ulah sok bosenan ari ka pamajikan teh, hadena mah ti keur ngora keneh nepi ka geus kolot teh, lain beuki lila beuki bosen tapi kudu beuki lila beuki welas asih
 1 2 3 >  Akhir ›
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.198.165.74
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer