placeholder for flash movie
Senén, 25 September 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Sindikasi
:: Direktori : Paribasa Sunda : L R
  Rusuh luput gancang pincang   
Migawe naon bae anu rurusuhan, temahna matak kaduhung sabab hasilna teu matak nyugemakeun.
  Rup ku padung rap ku lemah, katuruban ku taneuh beureum   
Maot. Sasarina ngeunaan kanyeri anu satungtung hirup moal poho sanajan nepi ka maot.
  Rumbak kuntieun   
Henteu lengkep, aya bae anu kurang nu matak cua kana hate
  Rumbak caringin di buruan   
dina hiji kasusah atawa karerepet geus boga teu boga kolot anu mepelingan ka urang
  Raweuy beuweungeun rambay alaeun   
Loba dahareun da loba pepelakan
  Puraga tamba kadengda   
Migawe hiji pagawean henteu jeung enya enya. Henteu ngandung maksud supaya hade hasilna ieu mah pada ulah dipaido bae
  Pur kuntul kari tunggul, lar gagak kari tunggak, tunggak kacuwatan daging   
Dina cidrana anu diborehan, boreh anu katempuhan, kudu mayaran hutang anu dipangnanggungkeun.
  Pupulur memeh mantun  
Menta ganjaran memeh aya jasa atawa menta buruhan memeh prak digawe
  Pondok jodo panjang baraya  
Saha ogeأ jodoh urang silaturahmi kudu tetep dijaga
  Poek mongkleng buta rajin (atawa buta radin)  
Poek pisan
  Piruruhan katengahimahkeun   
Nu dusun didikan dibawa kana pasamoan
  Pipilih meunang nu leuwih koceplak meunang nu pecak   
Milih kalawan ati ati pisan ku lantaran hayang meunang nu leuwih hade, ngan ahirna meunang nu leuwih goreng
  Nyiuk cai ku ayakan  
Pagawean nu mubadir, moal ngahasilkeun naon naon
  Omong harus batan goong   
Beja teh gancang naker nerekabna, malah sasarina mah beja anu nerekab teh leuwih hebat batan aslina.
  Owah gingsir   
Hanteu tetep, henteu ajeg, gunta ganti pamadegan
  Paanteur-anteur julang   
silih anteur nepi ka aya dua tilu kalina
  Pacikrak ngalawan merak   
Tangtu elehna sabab nu leutik ngalawan anu gede
  Pada rubak sisi samping   
Sarua bae pada loba luangna, pada loba pangalamanana
 1 2 3 >  Akhir ›
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.81.88.93
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer