placeholder for flash movie
Senén, 25 September 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Sindikasi
:: Direktori : Paribasa Sunda : G K
  Kurung batok   
Teu resep nyanyabaan, nikmat cicing di imah bae
  Kuru cileuh kentel peujit   
Daek tirakat, ngadoakeun budak sangkan junun
  Kunang kunang nerus bumi   
Ramana geus teu jeneng deui, di putrana awal ahir aya nu jeneng cara ramana
  Kumaha kejebur caina geletuk batuna   
Kumaha jadina bae, henteu jadi pikiran
  Kumaha bule hideungna bae   
Kumaha engke bae buktina, kumaha behna
  Kulak canggeum bagja awak   
Milik hade atawa goreng anu geus ditangtukeun ti ajalina keneh ku Gusti Nu Maha Suci
  Kujang dua pangadekna   
Hiji pagawean anu ngandung dua rupa maksud
  Kudu nepi memeh indit   
Kudu direncanakan kalawan asak
  Kudu hade gogod hade tagog   
Hade basa jeung hade tingkah lakuna
  Kudu boga pikir kadua leutik   
Ulah sabongbrong teuing, kudu aya pikir rangkepan, kudu aya rasa curiga
  Kudu bisa pindah cai pindah tampian   
Kudu bisa nyaluyukeun maneh jeung lingkungan anu anyar dicicingan
  Kudu bisa ngeureut neundeun   
Kudu bisa nyukupkeun rejeki atawa pangala anu saeutik
  Kudu bisa kabulu kabale   
Kudu bisa mawa awak
  Kotok bongkok kumorolong, kacingcalang kumarantang, Lauk buruk milu mijah, Piritan milu endogan   
Pipilueun kana hiji kalakuan kulantaran kabawakeun ku batur, henteu kalawan kahayang sorangan, nepi ka goreng katenjona
  Kokoro nyoso, malarat rosa, lebaran teu meuncit hayam  
Kacida miskina
  Kokoro manggih mulud puasa manggih lebaran   
Anu saumur -umur miskin tuluy dina hiji waktu pinanggih jeung kamulyaan atawa rejeki anu gede, sasarina sok kacemekanana nepi ka siga mangpang meungpeung
  Kiruh ti girang kiruh ka hilir   
Lamun anu di luhruna teu balageur jeung teu balener, tangtu nu dihandapna oge milu teu bener milu teu bageur
  Kiceupna sabedug sakali   
Pohara lungguhna
 1 2 3 >  Akhir ›
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.81.88.93
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer