placeholder for flash movie
Ahad, 23 Juli 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
July 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Sindikasi
:: Direktori : Paribasa Sunda : A F
  Endog tara megar kabeh  
Najan saindung sabapa henteu sarua milikna, rezekina atawa darajatna
  Endog sapatarangan, peupeus hiji, peupeus kabeh  
Kasusah atawa karerepet anu tumiba ka dulur, baraya atawa sobat, balukarna ngabingungkeun atawa nyusahkeun ka sarerea
  Elok Bangkong  
Nuju sakarat, ngan kari tunggu dawuh wae
  Elmu tumbila  
Nu boga imah ngarugikeun ka tamu
  Elmu sapi  
Samiuk (ngahiji) kana kagorengan
  Elmu ajug  
Pinter ari mapatahan batur mah, tapi prak sorangan henteu
  Duum tinggi  
Ngabagikeun naon naon henteu kalawan adil aya anu loba, aya anu saeutik
  Dulang tinande  
Awewe mah nurutkeun bae, kumaha diaturna jeung diparentahkeun kunu jadi salaki
  Dosa salaput hulu  
Dosana loba pisan
  Dogong dogong anak cau, geus gede dituar batur  
Ngantian jeung mahugi parawan ti keur leutik keneh, sugan diparengkeun kunu kawasa jadi pamajikan, na ari geus gede dikawin batur, atuh hese cape taya gawe
  Dogdog pangrewong  
Bantuan anu euweuh hartina, dina teu aya oge teu naon naon
  Ditilik digigir lenggik, disawang titukang lenjang, diteuteup dihareu sieup  
Lenjang jeung geulis pisan, pantes kewes
  Ditangtang ditengteng dijieun bonteng sapasi  
Dialak ilik lantaran dianggap aneh
  Disakompet daunkeun, dihurun suluh  
Dihijikeun bae, disaruakeun bae, teu dibeda beda
  Dipiamis buah gintung  
Disangka bade jeung bageur tapi buktina goreng jeung jahat
  Adab Layap  
Jiga nu handap asor, daek ngahprmat ka batur, tapi boga hate luhur, tungtungna sok ngunghak jeung kurang ajar, temahna batur loba nu teu resepeun
  Adam lali tapel  
Poho ka baraya jeung poho ka lemah cai
  Adat kakurung ku iga  
Adat nu hese digantina
 1 2 3 >  Akhir ›
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.162.139.217
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer