placeholder for flash movie
Ahad, 23 Juli 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
July 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Sindikasi
:: Direktori : Kamus Undak-Usuk (S-I) : S Z
  Saba/Nyaba (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Nyanyabaan
Lemes (Pikeun Saluhureun): Angkat-angkatan
Basa Indonesia: bepergian
  Salat.Solat (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Sambéang
Lemes (Pikeun Saluhureun): Netepan
Basa Indonesia: Sembahyang
  Sabot (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Keur Waktu
Lemes (Pikeun Saluhureun): Waktos
Basa Indonesia: Waktu
  Sabuk,Beubeur (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Beubeur
Lemes (Pikeun Saluhureun): Beulitan/amben
Basa Indonesia: Ikat Pinggang
  Sadia,Sayaga(Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Sayagi
Lemes (Pikeun Saluhureun): Sayogi
Basa Indonesia: Sedia
  Sabuk,beubeur (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Beubeur
Lemes (Pikeun Saluhureun): Beulitan,Amben
Basa Indonesia: Ikat Pinggang
  Sadia,Sayaga(Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Sayagi
Lemes (Pikeun Saluhureun): Soyogi
Basa Indonesia: Sedia
  Sagala (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Sagala
Lemes (Pikeun Saluhureun): Saniskanten
Basa Indonesia: Segala(macam)
  Sakeudeung(Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Sakedap
Lemes (Pikeun Saluhureun): Sakedap
Basa Indonesia: Sebentar
  Sakit,Kasakit (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Kasakit
Lemes (Pikeun Saluhureun): Panyawat
Basa Indonesia: Penyakit
  Sakur (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Sakur
Lemes (Pikeun Saluhureun): Sugri
Basa Indonesia: Semua
  Salah (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Lepat
Lemes (Pikeun Saluhureun): Lepat
Basa Indonesia: Salah
  Salah Saurang (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Salah Sawios
Lemes (Pikeun Saluhureun): Salah Sawois
Basa Indonesia: Salah Satu
  Salaki (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Pun Lanceuk
Lemes (Pikeun Saluhureun): Caroge,Tuang Raka
Basa Indonesia: Suami
  Salamet(Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Wilujeung
Lemes (Pikeun Saluhureun): Wilujeung
Basa Indonesia: Selamat
  Salempang,Hariwang (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Hawatos
Lemes (Pikeun Saluhureun): Hawatos
Basa Indonesia: Khawatir Kasihan
  Salésma (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Salésma
Lemes (Pikeun Saluhureun): Pilek,Salésma
Basa Indonesia: Flu,Infuenza
  Salin,Disalin (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (Pikeun Sorangan): Disalin
Lemes (Pikeun Saluhureun): Gentos
Basa Indonesia: Ganti
 1 2 3 >  Akhir ›
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.162.139.217
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer