placeholder for flash movie
Ahad, 23 Juli 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
July 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Sindikasi
:: Direktori : Kamus Undak-Usuk (S-I) : L R
  Labuh (Kasar/Jeung Babaturan)   
Lemes (pikeun sorangan): labuh
Lemes (pikeun saluhureun): geubis
Bahasa Indonesia: jatuh
  Labuh (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): labuh
Lemes (pikeun saluhureun): geubis
Bahasa Indonesia: jatuh
  Lahun, Ngalahun (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): ngalahun
Lemes (pikeun saluhureun): mangkon
Bahasa Indonesia: pangku
  Lain (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): sanés
Lemes (pikeun saluhureun): sanés
Bahasa Indonesia: bukan
  Laju (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): laju
Lemes (pikeun saluhureun): lajeng
Bahasa Indonesia: terus
  Laki, Lalaki (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): lalaki
Lemes (pikeun saluhureun): pameget
Bahasa Indonesia: laki-laki
  Laku, Payu, Laris (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): pajeng
Lemes (pikeun saluhureun): pajeng
Bahasa Indonesia: laku
  Lalajo (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): nongton
Lemes (pikeun saluhureun): nongton
Bahasa Indonesia: melihat
  Lamun, Upama (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): upami
Lemes (pikeun saluhureun): upami
Bahasa Indonesia: kalau
  Lanceuk (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): pun lanceuk
Lemes (pikeun saluhureun): tuang raka
Bahasa Indonesia: kakak
  Lantaran, Sabab, Marga (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): jalaran, sabab
Lemes (pikeun saluhureun): margi
Bahasa Indonesia: sebab
  Lapar (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): lapar
Lemes (pikeun saluhureun): palay tuang
Bahasa Indonesia: lapar
  Larung, Liwat, Kalarung (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): kalangkung
Lemes (pikeun saluhureun): kalangkung
Bahasa Indonesia: terlewat(i)
  Laun, Laun-laun (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): lami-lami
Lemes (pikeun saluhureun): lami-lami
Bahasa Indonesia: lama-lama
  Lebah, Palebah (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): leresan
Lemes (pikeun saluhureun): leresan
Bahasa Indonesia: sebelah
  Lého (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): lého
Lemes (pikeun saluhureun): umbel
Bahasa Indonesia: ingus
  Létah (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): létah
Lemes (pikeun saluhureun): ilat
Bahasa Indonesia: lidah
  Létak, Dilétak (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): dilétak
Lemes (pikeun saluhureun): diilat
Bahasa Indonesia: dijilat
 1 2 3 >  Akhir ›
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.162.139.217
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer