placeholder for flash movie
Senén, 25 September 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Sindikasi
:: Direktori : Kamus Undak-Usuk (S-I) : G K
  Gégél  
Lemes (pikeun sorangan): gégél
Lemes (pikeun saluhureun): landep
Bahasa Indonesia: gigit
  Gancang (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): éngal
Lemes (pikeun saluhureun): éngal
Bahasa Indonesia: cepat
  Gandék (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): réncang
Lemes (pikeun saluhureun): réncang
Bahasa Indonesia: pembantu
  Gandéng (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): gandéng
Lemes (pikeun saluhureun): baribin
Bahasa Indonesia: berisik
  Ganti (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): Ganti
Lemes (pikeun saluhureun): Gentos
Bahasa Indonesia: (meng)Ganti
  Gardéng, Rérégan (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): gardéng
Lemes (pikeun saluhureun): lalangsé
Bahasa Indonesia: gorden
  Gawé (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): gawé
Lemes (pikeun saluhureun): damel
Bahasa Indonesia: kerja
  Gedé (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): gedé
Lemes (pikeun saluhureun): ageung
Bahasa Indonesia: besar
  Gelung (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): gelung
Lemes (pikeun saluhureun): sanggul
Bahasa Indonesia: sanggul
  Genah, Ngeunah (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): raos
Lemes (pikeun saluhureun): raos
Bahasa Indonesia: enak
  Gering (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): udur
Lemes (pikeun saluhureun): teu damang
Bahasa Indonesia: sakit
  Getol (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): getol
Lemes (pikeun saluhureun): kersaan
Bahasa Indonesia: rajin, giat
  Geuing, Ngageuing (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): ngageuing
Lemes (pikeun saluhureun): ngémutan
Bahasa Indonesia: mengingatkan
  Geulang (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): geulang
Lemes (pikeun saluhureun): pinggel
Bahasa Indonesia: gelang
  Geura, Pék, Heg (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): geura, mangga
Lemes (pikeun saluhureun): mangga
Bahasa Indonesia: silahkan
  Geuwat (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): geuwat
Lemes (pikeun saluhureun): énggal
Bahasa Indonesia: segera, cepat
  Gigir, Gigireun (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): gigireun
Lemes (pikeun saluhureun): gédéngeun
Bahasa Indonesia: pinggir, sisi
  Gilir, Bagilir (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): bagilir
Lemes (pikeun saluhureun): bagentos
Bahasa Indonesia: bergantian
 1 2 3 >  Akhir ›
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.81.88.93
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer