placeholder for flash movie
Ahad, 23 Juli 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
July 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Sindikasi
:: Direktori : Kamus Undak-Usuk (S-I) : A F
  Abus, Asup (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): lebet
Lemes (pikeun saluhureun): lebet
Bahasa Indonesia: masuk
  Acan, Encan (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): teu acan
Lemes (pikeun saluhureun): teu acan
Bahasa Indonesia: belum
  Adi (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): adi
Lemes (pikeun saluhureun): rai, rayi
Bahasa Indonesia: adik
  Adi beuteung (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): adi beuteung
Lemes (pikeun saluhureun): rai (lambut)
Bahasa Indonesia: ipar
  Adu, Ngadu (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): ngadu
Lemes (pikeun saluhureun): ngaben
Bahasa Indonesia: mengadu
  Ais, Ngais (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): ais
Lemes (pikeun saluhureun): ngemban
Bahasa Indonesia: menggendong
  Ajang, Jang (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): kanggo/pikeun
Lemes (pikeun saluhureun): haturan
Bahasa Indonesia: untuk
  Ajar, Ngajar (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): ngajar
Lemes (pikeun saluhureun): nawulang, ngawuruk
Bahasa Indonesia: mengajar
  Aji, Ngaji (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): ngaji
Lemes (pikeun saluhureun): ngaos
Bahasa Indonesia: mengaji
  Akang (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): akang
Lemes (pikeun saluhureun): engkang, raka
Bahasa Indonesia: makak
  Aki (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): pun aki
Lemes (pikeun saluhureun): tuang éyang
Bahasa Indonesia: kakek
  Aku, Ngaku (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): ngangken
Lemes (pikeun saluhureun): ngangken
Bahasa Indonesia: mengakui
  Ali (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): ali/cingcin
Lemes (pikeun saluhureun): lelepan
Bahasa Indonesia: cincin
  Almarhum (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): almarhum
Lemes (pikeun saluhureun): almarhum
Bahasa Indonesia: almarhum
  Alo (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): pun alo
Lemes (pikeun saluhureun): kapiputra
Bahasa Indonesia: keponakan
  Alus (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): saé
Lemes (pikeun saluhureun): saé
Bahasa Indonesia: bagus
  Ambéh, Supaya (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): supaya
Lemes (pikeun saluhureun): supados
Bahasa Indonesia: supaya
  Ambek (Kasar/Jeung Babaturan)  
Lemes (pikeun sorangan): ambek
Lemes (pikeun saluhureun): bendu, wera
Bahasa Indonesia: marah
 1 2 3 >  Akhir ›
Navigasi
Stats Situs
IP Address : 54.162.139.217
Tautan Pilihan
Penghargaan
spacer