Ngaran Bungbulang Tambah Sohor

Bungbulang lain ukur kakoncara ku kulierna, tapi oge ku batu ali nu di ngarana batu ohen. Loba nu nareangan jeung hargana mahal tepi ka batu Ohen kudu di lengkepan sertipikat keur ngajamin kaaslianna.
Ngaran Bungbulang Tambah Kasohor.pdf