placeholder for flash movie
Saptu, 29 April 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 artikel & dokumen
Basa, Kasenian, Jeung Kahirupan Sunda
Ku ayana kamekaran teknologi internet nu ngarambah nepi ka tepis wiring, tetela mawa pangaruh nu kalintang hade kana kahirupan basa Sunda. Sanajan teknologi datangna ti deungeun, tapi lain hartina mareuman basa Sunda. Perkara ieu bisa diimeutan dina sawatara jejaring sosial, saperti facebook. Rea diantarana anu tara asa-asa deui ngawangkong teh ku basa Sunda tur bisa kabaca ku balarea. Malah aya rasa kareueus kana basa Sunda, mangsa bisa ngawangkong ngagunakeun basa indung. Lebah dieu, bisa dicindekeun yen naon rupa anu jolna ti deungeun teh henteu salawasna goreng, malah nu hade oge kacida reana. Kilang kitu, kalintang gumantung kana kumaha carana urang ngamangpaatkeunana pikeun kahadean.
Basa.pdf
Navigasi
April 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
242526272829
30      
Stats Situs
IP Address : 107.22.34.37
Tautan Pilihan
spacer