placeholder for flash movie
Saptu, 29 April 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 artikel & dokumen
Urang Eureunan ngajejeleh sunda
Ki sobat , zaki mubarok, ngirim sms da kuring mah teu muka BBM , teu jadi anggota media sosial deuih , teu ari. Ka asup rajin ngirim sms na teh, zaki mah. Eusina (kabeh make aksara leutik): @analisis kang zaki: terjadi dialog antara si ujang nu asli sunda +, joko asli jawa + hatta asli Sumatra + daeng asli Sulawesi . Joko : kulo bangga jadi orang jawa banyak kerajaan dan raja , sampe sekarang , bukti, SBY jadi raja demokrat , prabowo jadi raja gerindra ,muhaemin iskandar jadi raja PKB , Wiranto jadi raja Hanura , Sutiyoso jadi raja PKPI , mega wati jadi ratu PDIP . Hatta: aku bangga jadi urang Sumatra , banyak kerajaan dan raja nya bertahta hingga kini , hatta rajasa raja PAN , ARB raja Golkar , SDA raja PPP , Surya Paloh raja nasdem , MS Kaban raja PBB . daeng : saya bangga jadi orang Sulawesi , partai islam paling solid PKS, raja nya Anis mata .
Urang Eureunan ngajejeleh sunda.pdf
Navigasi
April 2017
SuMoTuWeThFrSa
      1
345678
9101112131415
16171819202122
242526272829
30      
Stats Situs
IP Address : 107.22.34.37
Tautan Pilihan
spacer