placeholder for flash movie
Senén, 23 Januari 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 artikel & dokumen
Urang Eureunan ngajejeleh sunda
Ki sobat , zaki mubarok, ngirim sms da kuring mah teu muka BBM , teu jadi anggota media sosial deuih , teu ari. Ka asup rajin ngirim sms na teh, zaki mah. Eusina (kabeh make aksara leutik): @analisis kang zaki: terjadi dialog antara si ujang nu asli sunda +, joko asli jawa + hatta asli Sumatra + daeng asli Sulawesi . Joko : kulo bangga jadi orang jawa banyak kerajaan dan raja , sampe sekarang , bukti, SBY jadi raja demokrat , prabowo jadi raja gerindra ,muhaemin iskandar jadi raja PKB , Wiranto jadi raja Hanura , Sutiyoso jadi raja PKPI , mega wati jadi ratu PDIP . Hatta: aku bangga jadi urang Sumatra , banyak kerajaan dan raja nya bertahta hingga kini , hatta rajasa raja PAN , ARB raja Golkar , SDA raja PPP , Surya Paloh raja nasdem , MS Kaban raja PBB . daeng : saya bangga jadi orang Sulawesi , partai islam paling solid PKS, raja nya Anis mata .
Urang Eureunan ngajejeleh sunda.pdf
Navigasi
January 2017
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 184.73.21.101
Tautan Pilihan
spacer