placeholder for flash movie
Senén, 25 September 2017   English | Indonesia
Assalam wrwb, Maaf sebelumnya, dimana saya…
assalamualaikum, upami bade magang di dinas…
aslkm.bade naroskeun upami prosedur ngadaamel surat…
Situs yang bagus, sangat bermanfaat. saran…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Penghargaan
Sindikasi
rss2 artikel & dokumen
Guru Jawa Barat Ngundur Elmu ti Australia
Ngaran Bungbulang Tambah Sohor
Bungbulang lain ukur kakoncara ku kulierna, tapi oge ku batu ali nu di ngarana batu ohen. Loba nu nareangan jeung hargana mahal tepi ka batu…
Basa, Kasenian, Jeung Kahirupan Sunda
Ku ayana kamekaran teknologi internet nu ngarambah nepi ka tepis wiring, tetela mawa pangaruh nu kalintang hade kana kahirupan basa Sunda. Sanajan teknologi datangna ti…
Urang Eureunan ngajejeleh sunda
Ki sobat , zaki mubarok, ngirim sms da kuring mah teu muka BBM , teu jadi anggota media sosial deuih , teu ari. Ka asup…
Antara Sirung jeung Akar
Geus arang ngadenge paribasa “ka luhur teu sirungan ka handap teu akaran” biasana, eta kekecapan teh di larapkeun ka jalma jahat, julig, jeung dengki nu…
Kasadaran Masarakat Dina Ngajaga Keberesihan Lingkungan
Kaberesihan hiji gambaran pikeun tiap individu dina ngajaga kasehatan anu pohara penting dina kahirupan sapopoe. Sarta saperti anu dipikawanoh yen kaberesihan mangrupakeun hiji kaayaan anu…
Nyusur Kakayaan Aksara Sunda
Di zaman kiwari, aksara (tulisan) Sundaampir tumpur sarta taya deui anu mampuh ngagunakeunana. Meureun aya keneh anu masih minat sarta mampuh diajarna ngan para akademisi…
Kamus Utama Basa Sunda
Moal lila deui, urang Sunda bakal boga kamus basa Sunda panglengkepna. Leuwih kandel batan Kamus Besar Bahasa Indonesia (KBBI). Siga kumaha jeung geus nepi ka…
 1 2 3 >  Akhir ›
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Galeri Video Berita — Ngampalang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Fitur enggal garutkab.go.id
Navigasi
September 2017
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.81.88.93
Tautan Pilihan
spacer