placeholder for flash movie
Salasa, 21 Oktober 2014   English | Indonesia
Visi-Misi
H. Rudy Gunawan, SH. MH. MP
dr. H. Helmi Budiman
Bupati
Wakil Bupati
Sambutan Bupati
Naskah Pidato Bupati
Atikan Basa
Bale Paminton
LOWONGAN PEKERJAAN Di butuhkan segera tenaga…
assalamuallaikum maaf mu tanya klu lulus…
Assalamu'alaikum, maaf mau tanya untuk pengumuman…
assalamualaikum. maaf mau tanya, waktu pengiriman…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Sindikasi
rss2 berita
Sajumlah sumber cai panas anu puncul di sababaraha titik di Kabupaten Garut diniley perlu dikaji sarta ditengetan. Punculna sumber cai panas bisa nandakeun potensi panas…
Berkah pikeun Kabupaten Garut anu dikurilingan ku gunung-gunung, kukituna teu kahesean cai dina waktu halodo. Jejeran gunung ngabuktikeun yen cai panas teu ngocot ngan saukur…
Sasak Rawayan sapanjang 30 meter sarta lebar 1 meter anu ngahubungkeun Kampung Cibulu Kacamatan Karangpawitan reujeung Kampung Cipicung Kacamatan Banyuresmi kondisina pohara pikahariwangeun.
"Lamun teu diatur, loba anu baris tabrakan. Kandaraan ti masing-masing arah sok hayang pangheulana naek sasak, taya anu ngelehan. Kandaraan oge biasa tarik lamun ngaliwat…
Pemkab Garut nekad pikeun ngahontal deui Adipura 2014. Sagala persiapan sarta pembenahan oge mimiti dilaksanakeun di sajumlah tempat anu jadi titik pantau pikeun diniley.
Kurang leuwih saminggu ieu, warga Perumahan Cempaka Kecamatan Karangpawitan ditarajang krisis cai. Cai anu dikokolakeun PDAM geus teu ngalir deui alatan debit cai turun, jentre…
Musibah anu tumiba ka kulawarga Mamat (50) sarta Oip (55). Manehna kudu kaleungitan imahna anu sagedengeunana di Kampung Cibungur, Desa Padasuka, Kacamatan Cibatu, kusabab kahuruan,…
Relawan ti 42 Kacamatan di Kabupaten Garut dilatih dina palatihan simulasi evakuasi pikeun nungkulan bencana alam kategori SAR wewengkon leuweung Gunung di Situ Cibeureum, Kacamatan…
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
rss2 artikel & dokumen
Basa, Kasenian, Jeung Kahirupan Sunda
Urang Eureunan ngajejeleh sunda
Antara Sirung jeung Akar
Kasadaran Masarakat Dina Ngajaga Keberesihan Lingkungan
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Galeri Video Berita — Ngampalang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Fitur enggal garutkab.go.id
Navigasi
Carita Pondok
WABAH

Judul Cerita Carpon

October 2014
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.198.42.105
Tautan Pilihan
Kacapi Suling
placeholder for flash movie
Penghargaan
Website Pamaréntah



spacer