placeholder for flash movie
Saptu, 01 Nopember 2014   English | Indonesia
Visi-Misi
H. Rudy Gunawan, SH. MH. MP
dr. H. Helmi Budiman
Bupati
Wakil Bupati
Sambutan Bupati
Naskah Pidato Bupati
Atikan Basa
Bale Paminton
Assalamualaikum.. saya Norwind dari Yogyakarta. Mohon…
salam admin, maaf mau tanya kalau…
Assalamualaikum Wr Wb, Kenapa Saya hingga…
Assalamu'alaikum. maaf kepada BKD garut, berdasarkan…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Sindikasi
rss2 berita
Ampir sakabeh kabudayaan di dunia miboga tradisi atanapi upacara pikeun nginum cai enteh. Di Jepang, Korea, sarta Cina, enteh disajenkeun dina hiji upacara anu katingali…
Ratusan Seniman sarta para pupuhu seni sarta budaya di Garut Jawa Barat, ngahelar helaran budaya pikeun maheutkeun silaturahmi sarta ngalestarikeun kasenian sunda.
Pamarentah Kabupaten Garut kahesean pikeun nyokot deui kendaraan dina anu masih dipake ku para mantan pejabatna. Tapi kukituna, Pamarentah Kabupaten Garut tetep ngupayakeun narik deui…
Halodo panjang anu masih terus narajang sabagian wewengkon Kabupaten Garut, Jawa Barat ngabalukarkeun bencana kahuruan narajang disababaraha wilayah.
Wakil Bupati Garut, Helmi Budiman mastikeun, yen pagawean pangwangunan di wewengkon selatan Kabupaten Garut baris diawas sacara seurieus. Hal ieu dilakukeun pikeun nyegah ayana hal…
Pihak PT. PLN dipenta warga pikeun gura gura mindahkeun hiji gardu listrik anu aya di buruan Mesjid. Sanajan Mesjid Nurul Islam anu kondisina ayeuna keur…
Kabupaten Garut, Jawa Barat, siaga Demam Berdarah (DBD) sarta wabah chikungunya. Dinas Kesehatan (Dinkes) Garut mimiti sumebar surat edaran Bupati ka sajumlah Camat anu wewengkona…
Lobana 70 sakola tingkat SMP sa-Jawa Barat turut dina Kejuaraan Futsal SMKN 1 Garut Cup ka-VI, Salasa (21/10). Ngarebutkeun piala ti Dinas Pendidikan Provinsi Jawa…
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
rss2 artikel & dokumen
Ngaran Bungbulang Tambah Sohor
Basa, Kasenian, Jeung Kahirupan Sunda
Urang Eureunan ngajejeleh sunda
Antara Sirung jeung Akar
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Galeri Video Berita — Ngampalang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Fitur enggal garutkab.go.id
Navigasi
Carita Pondok
WABAH

Judul Cerita Carpon

November 2014
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.167.10.244
Tautan Pilihan
Kacapi Suling
placeholder for flash movie
Penghargaan
Website Pamaréntah



spacer