placeholder for flash movie
Rebo, 01 Oktober 2014   English | Indonesia
Visi-Misi
H. Rudy Gunawan, SH. MH. MP
dr. H. Helmi Budiman
Bupati
Wakil Bupati
Sambutan Bupati
Naskah Pidato Bupati
Atikan Basa
Bale Paminton
Pengumuman Seleksi Administrasi CPNS 2014 Kira-kira…
Assalamualaikum, saya sudah mengirimkan lamaran CPNS…
Assalamualaikum.. mau tanya pak kl untuk…
Alhamdulillah Desa Mekarsari Kecamatan Cibatu atos…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Sindikasi
rss2 berita
Saloba 55 santri sarta pelajar tingkat SMA sarta MA ti sakabeh pelosok Kabupaten Garut ngaluuhan pelatihan penulisan web design, Jumaah (26/9). Kagiatan kasebut dilaksanakeun salila…
Penangkaran Sapi di Kampung Margawati, Kelurahan Margawati, Kecamatan Garut Kota, Kabupaten Garut, Jawa Barat dipinuhan puluhan sapi unggulan jenis limosin sarta metal.
Degradasi kualitas cai di daerah aliran sungai (DAS) Cimanuk di Kabupaten Garut alatan pencemaran limbah biologis sarta kimiawi oge ngadesek merlukeun perhatian seurieus pamarentah.
Jumlah antrian jamaah haji di Kabupaten Garut, Jawa Barat, terus nambahan. Malah mah, daftar jumlah calon ayeuna nepi ka 10 taun.
Pengesahan Garut Selatan sabage Daerah Otonomi Daerah (DOB) rencanana baris dilaksanakeun Kemis (25/9/2014) dina rapat paripurna DPR RI di Jakarta.
Pasar Kadungora baris miboga wangunan anyar. Ditandaan ku ayana peletakan batu mimiti ku Bupati Garut H. Rudy Gunawan sarta Wakil Bupati Garut dr. Helmi Budiman,…
Dina usum halodo ieu, Badan Penanggulangan Bencana Daerah (BPBD) Kabupaten Garut terus waspada kana kamungkinan krisis cai beresih di sajumlah Kacamatan.
Treuk Fuso pangangkut kardus urut ti arag Garut tujuan ka arah Bandung asup jurang anu jerona antara 5 nepi ka 10 meter di wewengkon Tutugan…
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
rss2 artikel & dokumen
Urang Eureunan ngajejeleh sunda
Antara Sirung jeung Akar
Kasadaran Masarakat Dina Ngajaga Keberesihan Lingkungan
Nyusur Kakayaan Aksara Sunda
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Galeri Video Berita — Ngampalang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Fitur enggal garutkab.go.id
Navigasi
Carita Pondok
WABAH

Judul Cerita Carpon

October 2014
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 50.17.154.16
Tautan Pilihan
Kacapi Suling
placeholder for flash movie
Penghargaan
Website Pamaréntah



spacer