placeholder for flash movie
Kemis, 24 April 2014   English | Indonesia
Visi-Misi
H. Rudy Gunawan, SH. MH. MP
dr. H. Helmi Budiman
Bupati
Wakil Bupati
Sambutan Bupati
Naskah Pidato Bupati
Atikan Basa
Bale Paminton
assalamu'alaikum. Hapunteun nu kasuhun. abdi warga…
Asslamualaikum.. mau tanya adakah lowongan kerja…
assalamualaikum adakah diantara pengunjung buku tamu…
assalamu'alaikum wr wb. salam sejahtera untuk…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Sindikasi
rss2 berita
Neangan Nurul, budak umur lima taun anu leungit kabawa arus walungan saenggeus tikosewad waktu balik ngaji, diteruskeun, Salasa (22/4). Usaha eta dilakukeun nepi ka Kacamatan…
Saloba 21 imah warga di Kacamatan Tarogong Kidul sarta 7 imah di Tarogong Kaler ngalaman karuksakan saenggeus di sapu angin tarik, Rebo (23/4). Untungna, kajadian…
Wakil Bupati (Wabup) Garut Helmi Budiman ngembarkeun ka para guru supaya dipindah ngajarna ka imah warga. Embaran eta, kusabab para siswa teu bisa meuntas Sasak…
Tingkat karuksakan jalan di Kabupaten Garut nambah parah, utamana di ruas - ruas wewengkon kulon. Malah mah sajumlah rua jalan pakotaan anu pernah direhab ahir…
Bupati Garut Rudy Gunawan ningkatkeun anggaran pangwangunan infrastruktur jalan sarta sasak ampir 300 persen dina taun 2015. Bupati nganiley pasualan infrastruktur mangrupakeun hal anu pohara…
Usum paceklik pamayang anu biasa dina waktu Januari nepi ka Maret geus pungkas. Para pamayang di basisir kulon Kabupaten Garut oge sibuk deui ku aktivitas…
Dina upaya ngabina karir aparatur, Pamarentah Kabupaten Garut ngahelar Assesment. Samemehna uji kompetensi dina raraga pikeun boga jabatan kaesbut, dilakukeun ku pata pajabat eselon II,…
Pamarentah Desa Tanjungmulya, Kac. Pakenjeng Kab. Garut menta supaya sasak bokor gura giru dibeberes deui. Samemehna, sasak anu aya di kampung Bokor, Desa Tanjungmulya, Kacamatan…
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
rss2 artikel & dokumen
Nu Gede di Lembur Batur
Nyadarkeun Masarakat Miara Kasehatan Ingon-ingon
Seni Sunda di Masarakat Cina
Tatar Sunda 2014
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Galeri Video Berita — Ngampalang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Fitur enggal garutkab.go.id
Navigasi
Carita Pondok
WABAH

Judul Cerita Carpon

April 2014
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stats Situs
IP Address : 54.204.64.152
Tautan Pilihan
Kacapi Suling
placeholder for flash movie
Penghargaan
Website Pamaréntah



spacer