placeholder for flash movie
Ahad, 21 Desember 2014   English | Indonesia
Visi-Misi
H. Rudy Gunawan, SH. MH. MP
dr. H. Helmi Budiman
Bupati
Wakil Bupati
Sambutan Bupati
Naskah Pidato Bupati
Atikan Basa
Bale Paminton
Hasil CAT Tes Kompetensi Dasar (TKD)…
Bangga saya jadi orang Garut, setiap…
Assalamualaikum, min maaf mau tanya. Kira2…
Tampilan websitenya sangat bagus, semoga sukses,…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Sindikasi
rss2 berita
Buapti Garut Rudy Gunawan nyebutkeun yen program pamarentah dina gerakan melak tangkal 1 milyar wajib didukung sapinuhna.
Kaayaan terminal antar Kota - provinsi, Guntur, Ciawitali anu aya di Desa Haurpanggung Kacamatan Tarogong Kidul, Kabupaten Garut, Jawa Barat, ayeuna kaayaanana geus teu layak…
Tiupan angin puyuh narajang deui sababaraha wilayah di Kabupaten Garut, Jawa Barat. Sajumlah tangkal di sababaraha tempat tumbang alatan tarikna angin anu dibarengan hujan ti…
Puluhan wangunan anu ngajajar mageran ampir minuhan terminal Guntur Garut Dibongkar patugas Gabungan Satpol PP, Kepolisian sarta TNI, kusabab ti awal mangrupakeun wangunan ilegal anu…
Saloba genep CCTV (Close Circuit Television) dipasang di kawasan pakotaan Garut pikeun mantau kondisi lalu lintas, Salasa (16/12). Dipasangna CCTV ieu baris ngaringankeun tugas Dinas…
Puluhan imah di Kabupaten Garut, Jawa Barat, ruksak sarengse ditarajang angin sarta disamber guludug, waktu hujan kamari Salasa 16 Desember 2014. Kenteng ragragan, tembok rubuh,…
Sajumlah tokoh masarakat di wewengkon selatan Garut ngadesek Presiden sarta DPR gura giru pikeun ngalakukeun ditetepkeuna Kabupaten Garut Selatan sabage Daerah Otonomi Baru (DOB).
Harga sayuran kaasup cabe, kiwari memang ngalaman kanaekan tapi hargana teu ngaronjat saperti danget ayeuna saluyu isu anu sumebar di masarakat. Pikeun pasokan kiwari masih…
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
rss2 artikel & dokumen
Guru Jawa Barat Ngundur Elmu ti Australia
Ngaran Bungbulang Tambah Sohor
Basa, Kasenian, Jeung Kahirupan Sunda
Urang Eureunan ngajejeleh sunda
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Galeri Video Berita — Ngampalang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Fitur enggal garutkab.go.id
Navigasi
Carita Pondok
WABAH

Judul Cerita Carpon

December 2014
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.167.138.53
Tautan Pilihan
Kacapi Suling
placeholder for flash movie
Penghargaan
Website Pamaréntah



spacer