placeholder for flash movie
Kemis, 18 September 2014   English | Indonesia
Visi-Misi
H. Rudy Gunawan, SH. MH. MP
dr. H. Helmi Budiman
Bupati
Wakil Bupati
Sambutan Bupati
Naskah Pidato Bupati
Atikan Basa
Bale Paminton
asm..apakah legalisir ktp bisa di kecamatan?atau…
Assalamualaikum wr wb. maaf saya mau…
Assalamualaikum,.. Maaf , utk pendaftaran cpns…
ass.wr.wb mau tanya. apakah kulifikasi pendidikan…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Sindikasi
rss2 berita
Dalapan Kacamatan di Kabupaten Garut ngalaman krisis cai beresih dina usum halodo taun ayeuna. Bantuan mangrupa pasokan cai beresih oge mimiti disalurkeun ka sajumlah padumukan…
Kepala Dinas Sumber Daya Air sarta Pertambangan (SDAP) Kabupaten Garut, Uu Saepudin mastikeun yen nyusutna debit cai di walungan Cimanuk di Kabupaten Garut, ku nyusutna…
Kabupaten Garut, Jawa Barat, salian miboga potensi geothermal (panas bumi), oge aya sumber cai panas alami anu boga kualitas puncul di Indonesia malah mah dunia.
Nanggepan kalangkaan gas subsidi 3 kilogram di sajumlah wilayah di Kab. Garut Kepala Dinas Perindustrian sarta Perdagangan (Disperindag), Eko Yulianto negeskeun, pasokan gas pikeun wewengkon…
Dinas Perhubungan (Dishub) Kab. Garut baris masang alat canggih pikeun nalingakeun arus lalu lintas. Salah sahijina ku ngayakeun pamasangan sajumlah CCTV sarta helicam di sajumlah…
Lahan sawah di Kabupaten Garut, Jawa Barat, anu ngalaman karuksakan alatan serangan beurit ieu ngahontal 2.391 hektar (Ha).
Bupati Garut H. Rudy Gunawan mikahayang sektor industri karajinan Kabupaten Garut mampu ngaronjatkeun tumuwuhna ekonomi daerah. Industri karajinan Kabupaten Garut miboga potensi rongkah lamun dikembangkeun…
PLN area Garut miharep aya lengkah panceg ti pamarentah sarta kasadaran masarakat tumali luhurna niley karugian materi akibat langlayangan.
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
rss2 artikel & dokumen
Urang Eureunan ngajejeleh sunda
Antara Sirung jeung Akar
Kasadaran Masarakat Dina Ngajaga Keberesihan Lingkungan
Nyusur Kakayaan Aksara Sunda
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Galeri Video Berita — Ngampalang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Fitur enggal garutkab.go.id
Navigasi
Carita Pondok
WABAH

Judul Cerita Carpon

September 2014
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.87.156.29
Tautan Pilihan
Kacapi Suling
placeholder for flash movie
Penghargaan
Website Pamaréntah



spacer