placeholder for flash movie
Ahad, 31 Agustus 2014   English | Indonesia
Visi-Misi
H. Rudy Gunawan, SH. MH. MP
dr. H. Helmi Budiman
Bupati
Wakil Bupati
Sambutan Bupati
Naskah Pidato Bupati
Atikan Basa
Bale Paminton
Sukses Terus Untuk Pemerintah Kab.Garut, kembangkan…
assalamualikum wr wb. Mau bertanya, formasi…
Assalammualaikum.. Perkenalkan, saya nadia.. Mau bertanya,…
Dirgahayu RI ke 69, jayalah selalu…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Sindikasi
rss2 berita
Pikeun ngabahas rencana pangwangunan puseur kasenian, wawakil sajumlah pamarentah, kabupaten, sarta kota sa-wilayah Priangan ngahelar patemonan di Kantor Badan Koordinasi Pemerintahan sarta Pembangunan (BKPP) Wilayah…
Tilu warga Kacamatan Cilawu, Kabupaten Garut, Jawa Barat, tiwas akibat nginum inuman keras oplosan waktu senen katukang. Korban nyaeta Riki (16), Usep (20), sarta Maman…
Kabijakan pamarentah pikeun ngendalikeun suplai BBM subsidi mangaruhan kana sajumlah Stasiun Pengisian Bahan Bakar Umum (SPBU) di Kabupaten Garut, Jawa Barat.
Para padagang pasar tradisional di wewengkon Kabupaten Garut, ayeuna keur nyanghareupan pasaingan reujeung pasar modern. Di Kabupaten Garut pasar modern ieu sumebar ka pelosok daerah.…
Kahuruan narajang Pasar Sukaratu, Desa Banyuresmi, Kacamatan Banyuresmi, Senen (25/8). Sanajan teu nimbulkeun korban jiwa, kahuruan ieu ngaduruk dalapan kios.
Kabar ngeunaan langkana sasadiaan Bahan Bakar Minyak (BBM) subsidi di tiap daerah Pulau Jawa, ngabalukarkeun karingrang pamayang Garut. Para pamayang ngarasa ringrang, beakna stok sasadiaan…
Pabrik pakan ternak PT Dae Yool di Kampung Bojong Larang, Kel. Sukamenteri, Kec. Garut Kota ditutup paksa Pemkab Garut, Minggu (24/8). Pausahaan anu mroduksi pakan…
Warga Perum Bumi Cempaka Indah (BCI) Kelurahan Lebak Jaya Kecamatan Karangpawitan ngarasa hanjelu alatan cai beresih ti PDAM Tirta Intan Garut teu ngalir, Minggu (24/8/2014).
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
rss2 artikel & dokumen
Kasadaran Masarakat Dina Ngajaga Keberesihan Lingkungan
Nyusur Kakayaan Aksara Sunda
Kamus Utama Basa Sunda
Nu Gede di Lembur Batur
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Galeri Video Berita — Ngampalang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Fitur enggal garutkab.go.id
Navigasi
Carita Pondok
WABAH

Judul Cerita Carpon

August 2014
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.167.242.224
Tautan Pilihan
Kacapi Suling
placeholder for flash movie
Penghargaan
Website Pamaréntah



spacer