placeholder for flash movie
Senén, 21 April 2014   English | Indonesia
Visi-Misi
H. Rudy Gunawan, SH. MH. MP
dr. H. Helmi Budiman
Bupati
Wakil Bupati
Sambutan Bupati
Naskah Pidato Bupati
Atikan Basa
Bale Paminton
assalamu'alaikum. Hapunteun nu kasuhun. abdi warga…
Asslamualaikum.. mau tanya adakah lowongan kerja…
assalamualaikum adakah diantara pengunjung buku tamu…
assalamu'alaikum wr wb. salam sejahtera untuk…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Sindikasi
rss2 berita
Pamarentah Desa Tanjungmulya, Kac. Pakenjeng Kab. Garut menta supaya sasak bokor gura giru dibeberes deui. Samemehna, sasak anu aya di kampung Bokor, Desa Tanjungmulya, Kacamatan…
Warga Kabupaten Garut, utamana anu aya di wewengkon rawan bencana pohara merlukeun sosialisasi patali potensi sarta ngungkulan bencana di daerahna. Tujuanana neken risiko dampak bencana…
Tilu sasak gantung ruksak akibat katarajang banjir bandang Walungan Cikandang, Kacamatan Pakenjeng, Kabupaten Garut, Jawa Barat.
Tumiba ka Arif (38), warga Kp. Gudangsari, Desa Rancabango, Kec. Tarogong Kaler. Lalaki anu boga profesi mingka panambang keusik ieu tiwas kaurugan lamping keusik di…
Desa Cangkuang ahirna asup Salapan Desa Terbaik Tingkat Nasional ajang Lomba Desa Terbaik Gotong Royong Taun 2014. Geus bisa nyisihkeun dua desa lianna di tingkat…
Ratusan hektar sawah anu aya di blok Sawahlega, Kampung Babakansari, Kacamatan Pangatikan, Kabupaten Garut mimiti di pacul pasca diserang hama beurit salila tilu usum panen.…
Salah saurang mahasiswa Universitas Dipenogoro (Undip), Miftah Anggraeni (19), anu dinyatakeun tiwas katarajang banjir bandang di Garut, Jawa Barat, baris divisum di RSUD dr. Slamet…
Para patani di Kabupaten Garut reueus alatan ngaronjatna deui tangkal cengkeh (Syzygium aromaticum), nyusul ningkatna harga jual cengkeh anu matak ngareueuskeun patani.
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
rss2 artikel & dokumen
Nyadarkeun Masarakat Miara Kasehatan Ingon-ingon
Seni Sunda di Masarakat Cina
Tatar Sunda 2014
Peradaban Sunda Purba di Sabudeureun Gunung Sunda
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Galeri Video Berita — Ngampalang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Fitur enggal garutkab.go.id
Navigasi
Carita Pondok
WABAH

Judul Cerita Carpon

April 2014
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stats Situs
IP Address : 184.73.52.98
Tautan Pilihan
Kacapi Suling
placeholder for flash movie
Penghargaan
Website Pamaréntah



spacer