placeholder for flash movie
Jumaah, 24 Oktober 2014   English | Indonesia
Visi-Misi
H. Rudy Gunawan, SH. MH. MP
dr. H. Helmi Budiman
Bupati
Wakil Bupati
Sambutan Bupati
Naskah Pidato Bupati
Atikan Basa
Bale Paminton
Assalamualaikum.. saya sdh terima surat balasan…
Assalamualaikum.. Min, pengumuman hasil seleksi berkas…
Ass wr.wb maaf sebelumnya, saya mau…
ass...pak saya mau tanya kenapa amplop…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Sindikasi
rss2 berita
Lobana 70 sakola tingkat SMP sa-Jawa Barat turut dina Kejuaraan Futsal SMKN 1 Garut Cup ka-VI, Salasa (21/10). Ngarebutkeun piala ti Dinas Pendidikan Provinsi Jawa…
Peserta anu tumplek nyaeta salah sahiji bukti yen palatihan Teknologi Informasi sarta Komunikasi (TIK), pohara loba minatna. Kukituna, kasimpulan acara Pelatihan Internet Sehat anu diayakeun…
Sajumlah sumber cai panas anu puncul di sababaraha titik di Kabupaten Garut diniley perlu dikaji sarta ditengetan. Punculna sumber cai panas bisa nandakeun potensi panas…
Berkah pikeun Kabupaten Garut anu dikurilingan ku gunung-gunung, kukituna teu kahesean cai dina waktu halodo. Jejeran gunung ngabuktikeun yen cai panas teu ngocot ngan saukur…
Sasak Rawayan sapanjang 30 meter sarta lebar 1 meter anu ngahubungkeun Kampung Cibulu Kacamatan Karangpawitan reujeung Kampung Cipicung Kacamatan Banyuresmi kondisina pohara pikahariwangeun.
"Lamun teu diatur, loba anu baris tabrakan. Kandaraan ti masing-masing arah sok hayang pangheulana naek sasak, taya anu ngelehan. Kandaraan oge biasa tarik lamun ngaliwat…
Pemkab Garut nekad pikeun ngahontal deui Adipura 2014. Sagala persiapan sarta pembenahan oge mimiti dilaksanakeun di sajumlah tempat anu jadi titik pantau pikeun diniley.
Kurang leuwih saminggu ieu, warga Perumahan Cempaka Kecamatan Karangpawitan ditarajang krisis cai. Cai anu dikokolakeun PDAM geus teu ngalir deui alatan debit cai turun, jentre…
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
rss2 artikel & dokumen
Basa, Kasenian, Jeung Kahirupan Sunda
Urang Eureunan ngajejeleh sunda
Antara Sirung jeung Akar
Kasadaran Masarakat Dina Ngajaga Keberesihan Lingkungan
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Galeri Video Berita — Ngampalang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Fitur enggal garutkab.go.id
Navigasi
Carita Pondok
WABAH

Judul Cerita Carpon

October 2014
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.167.185.110
Tautan Pilihan
Kacapi Suling
placeholder for flash movie
Penghargaan
Website Pamaréntah



spacer