placeholder for flash movie
Rebo, 23 Juli 2014   English | Indonesia
Visi-Misi
H. Rudy Gunawan, SH. MH. MP
dr. H. Helmi Budiman
Bupati
Wakil Bupati
Sambutan Bupati
Naskah Pidato Bupati
Atikan Basa
Bale Paminton
Mohon informasi apakah BKD Garut telah…
Assalamu'alaikum Wr. Wb Perkenalkan, saya Yusuf,…
Assalamu'alaikum, pak saya ingin bertanya mengenai…
berdasarkan info harga komoditi hari ini…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Sindikasi
rss2 berita
Dampak dipindahkeunana arus ti Pantura ka jalur kulon Jawa Barat, akiba amblesna sasak Comal di Pemalang, Jawa Tengah mimiti katingali di Jalan Limbangan - malangbong…
Pamarentah Kabupaten Garut nyerenkeun kompensasi ka kusir delman anu ngoperasikeun di jalur mudik saloba Rp. 500 rebu. Kompensasi ieu diserenkeun supaya kusir delman teu bisa…
Amblesna sasak Comal, Pemalang, di jalur Pantai Utara (Pantura) jadi urusan panjang, kusabab arus mudik nuju Jawa Tengah sarta Jawa Timur anu diprediksi padet ngabalukarkeun…
H. Rudy Gunawan ngahelar kagiatan safari Ramadan di Kcamatan Singajaya salila dua poe ti saprak Jumaah (18/7/14) kamari. Dina kasempetan ngalakonan tugasna eta, Bupati Garut…
Pasangan Prabowo Subianto - Hatta Rajasa, ngahontal sora kira - kira 70,12 persen, tina jumlah pamilih di Kabupaten Garut saloba 1.250.119 jiwa. Samentara pasangan Joko…
Di tengah sumebarna model sarta bentuk peci anyar anu loba pincul dina danget ayeuna, peci Garut masih jadi favorit di bulan puasa taun ieu.
Bupati Garut Rudy Gunawan mastikeun sakabeh Pedagang Kaki Lima (PKL) di Jalan Ahmad Yani baris pindah ka wewengkon Pajagalan, Jalan Guntur, dina November kahareup. Para…
Minat maca warga Kab. Garut masih kawilang handap. Akibatna pohara mangaruhan kana kurangna elmu kukituna ngabalukarkeun potensi sumber daya alam teu kagali maksimal. Pikeun ngaronjatkeun…
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
rss2 artikel & dokumen
Nyusur Kakayaan Aksara Sunda
Kamus Utama Basa Sunda
Nu Gede di Lembur Batur
Nyadarkeun Masarakat Miara Kasehatan Ingon-ingon
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Galeri Video Berita — Ngampalang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Fitur enggal garutkab.go.id
Navigasi
Carita Pondok
WABAH

Judul Cerita Carpon

July 2014
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stats Situs
IP Address : 54.90.178.218
Tautan Pilihan
Kacapi Suling
placeholder for flash movie
Penghargaan
Website Pamaréntah



spacer