placeholder for flash movie
Ahad, 01 Pebruari 2015   English | Indonesia
Visi-Misi
H. Rudy Gunawan, SH. MH. MP
dr. H. Helmi Budiman
Bupati
Wakil Bupati
Sambutan Bupati
Naskah Pidato Bupati
Atikan Basa
Bale Paminton
Maaf kepada bapak/ibu pengurus web yang…
AssalamuaalaikumSelamat pagi..khusus buat Anda...iya...Anda...betul..buat anda,buat siapa…
Pengumuman Kelulusan CPNS Kab. Garut 2014.…
Saya bukan orang Garut, tapi saya…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Sindikasi
rss2 berita
Asup kana liburan pamungkas taun anyar 2015, Wewengkon puseur jujualan barang hasil karajinan ti Kulit Sukaregang terus didatangan kunu meuli barang souvenir ti Kulit.
Sabage daerah rawan bencana alam utamana ancaman taneuh longsor sarta robahna taneuh, saeutikna aya kira-kira 40 rebu warga anu sumebar di lima Kacamatan di wewengkon…
Sebutan Kota Intan pikeun Kabupaten Garut geus mimiti dirasakeun ku masarakat satempat, kusabab intan-intan anu dipikaserab teh dimaksud batu akik anu pohara dipikameumeut ku para…
Genep ruas jalan di wewengkon pakotaan Garut baris ditutup dina peuting ganti taun anyar 2015, Rebo (31/12). Hal ieu sabage upaya pangamanan sajumlah titik ramena…
Alatan kondisi cuaca ahir-ahir ieu mangaruhan turunna tingkat kunjungan wisatawan ka sajumlah objek wisata di garut. Salah sahijina ka Taman Satwa Cikembulan.
Ratusan warga Kampung Cinumpang RT 4 RW 10, Desa Mekarsari, Kacamatan Cilawu, Kabupaten Garut, Jawa Barat, ngalaman karacunan massal.
Kajadian bencana alam di wewengkon Kabupaten Garut narajang di Kacamatan Cikelet, hiji sasak darurat nyaeta Sasak Leuwikacapi anu aya diluhureun Walungan Cipasangrahan, kabawa arus banjir…
Pamarentah Kabupaten Garut (Pemkab) Garut nganggarkeun dana sagede Rp. 6 Miliar pikeun pengadaan alat beurat. Lamun taya halangan, pengadaan alat beurat kasebut dilaksanakeun dina bulan…
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
rss2 artikel & dokumen
Guru Jawa Barat Ngundur Elmu ti Australia
Ngaran Bungbulang Tambah Sohor
Basa, Kasenian, Jeung Kahirupan Sunda
Urang Eureunan ngajejeleh sunda
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Galeri Video Berita — Ngampalang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Fitur enggal garutkab.go.id
Navigasi
Carita Pondok
WABAH

Judul Cerita Carpon

February 2015
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Stats Situs
IP Address : 54.163.67.67
Tautan Pilihan
Kacapi Suling
placeholder for flash movie
Penghargaan
Website Pamaréntah



spacer