placeholder for flash movie
Senén, 24 Nopember 2014   English | Indonesia
Visi-Misi
H. Rudy Gunawan, SH. MH. MP
dr. H. Helmi Budiman
Bupati
Wakil Bupati
Sambutan Bupati
Naskah Pidato Bupati
Atikan Basa
Bale Paminton
Assalamu'alaikum maaf tolong disampaikan kepada dinas…
Assalamu'alaikum,, Mimin nanya lagi yaa. Peaksanaan…
Assalamu'alaikum, Mimin mau tanya, berdasarkan surat…
assalamualaikum , saya mau nanya dimana…
Nulis Buku Tamu lewat SMS:081221212124
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Jadwal Imsyakiyah
Sindikasi
rss2 berita
Para pamayang di sapanjang wewengkon basisir kulon Garut ngajerit alatan naekna harga Bahan Bakar Minyak (BBM) sababaraha poe katukang. Harga BBM jenis solar ayeuna ngahontal…
Jalur Selatan Garut anu katutup taneuh longsor di wewengkon Cisompet, Kabupaten Garut, Jabar, Kemis isuk-isuk tadi bisa diliwatan deui sagala jenis kendaraan.
Puluhan imah di Kampung Kecamatan Tarogong Kidul, Garut, Jawa Barat, ditarajang angin puyuh, Rebo 19 November 2014, kira-kira jam 17.45 WIB.
Suasana pasar tradisional di Kabupaten Garut katingali lenglang alatan kanaekan harga BBM subsidi anu lumaku saprak Salasa (18/11/2014) jam 00.00. Pamarentah memang geus ngumumkeun harga…
Rencana Pamarentah puseur ngahapus kolom agama dina Kartu Tanda Penduduk (KTP) ditolak ku sagala kalangan. Ayeuna, penolakan datang ti Pupuhu Majelis Ulama Indonesia (MUI) Kabupaten…
Dua warga Garut, Hermawan sarta Deni Supriyadi narima panghargaan ti Polda Jabar. Warga Kampung Cirium, Kelurahan Muara Sanding, Garut Kota ieu manggihan air soft gun…
Seni katangkesan domba mangrupakeun salah sahiji seni tradisional tatar Sunda. Tapi, kuayana seni ieu teu loba nu minat alatan perkembangan zaman.
Nanggepan lengkah Pamarentah Kabupaten (Pemkab) Garut anu baris nutup tempat karaoke anu diniley ngalanggar aturan, Kapolres Garut, AKBP Arif Rachman, nyatakeun tindakat anu tumali reujeung…
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
rss2 artikel & dokumen
Guru Jawa Barat Ngundur Elmu ti Australia
Ngaran Bungbulang Tambah Sohor
Basa, Kasenian, Jeung Kahirupan Sunda
Urang Eureunan ngajejeleh sunda
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Galeri Video Berita — Ngampalang
Pencét panah kiwa/katuhu dina Kibord sangkan pindah ka artikel séjén
Fitur enggal garutkab.go.id
Navigasi
Carita Pondok
WABAH

Judul Cerita Carpon

November 2014
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
No Activities.
Stats Situs
IP Address : 54.205.105.23
Tautan Pilihan
Kacapi Suling
placeholder for flash movie
Penghargaan
Website Pamaréntah



spacer